Search This Blog

Sunday, January 13, 2013

Laadukas kestopigmentointi silmiin, huuliin tai kulmiin Kynsi Galleriasta vain 89€ (norm. 290€)Diilillä saat:

  • Kestopigmentointi silmiin (eyeliner), huuliin tai kulmiin
  • Sisältää kaksi käyntiä: toisella käynnillä tehdään pigmentoinnin vahvistus 
  • Lahjakortti on voimassa 31.5.2013 asti
  • Ajanvaraus puh. 050 322 5512 tai kynsigalleria@gmail.com
  • Mainitse facediili-lahjakortti varausta tehdessäsi
  • Jos perut aikasi alle 24h varatusta ajasta, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 69% - Laadukas kestopigmentointi silmiin, huuliin tai kulmiin Kynsi Galleriasta vain 89€ (norm. 290€) 


Helpota aamun kauneusrutiinejasi pysyvästi ja herää hehkeämmän näköisenä! Tällä diilillä saat kestopigmentoinnin silmiin huuliin tai kulmiin, ja huolitellun näköiset kasvot.

Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa omaa, luonnollista kauneutta. Värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen, mutta myös näyttävämpi look onnistuu asiakkaan toivomuksesta.

Kestopigmentointi sopii muun muassa silloin, kun halutaan helpottaa elämää ja nopeuttaa meikkaamista, kaivataan kaunista muotoa kulmiin tai huuliin, tai tarvitaan täydennystä karvattomiin kohtiin. Kestopigmentointi on hyvä ratkaisu myös silloin, kun halutaan kasvojen olevan aina huolitellun näköiset tai mikäli meikki ei pysy tai sitä ei voi käyttää työssä tai harrastuksessa.

Pigmentointi vaatii kaksi hoitokertaa, varsinaisen pigmentoinnin lisäksi tehdään uusintakäsittely 4-8 viikon kuluttua. Lahjakortti sisältää vapaavalintaisen pigmentoinnin huuliin, kulmiin tai silmiin, ja sen lisäksi saa yhden huoltokerran veloituksetta.

Kynsi Gallerian palveluihin kuuluvat pigmentoinnin lisäksi kynsimuotoilut, kynsikoulutukset ja ripsipalvelut. Lisätietoa sivuilta www.kynsigalleria.com. Liikkeessä on ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Liike sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa Kampissa. Tervetuloa!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 31.5.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment