Search This Blog

Monday, January 28, 2013

Täydellinen 90min anti-aging kasvohoito vain 59€ (norm. 119€) Ms HehkussaDiilillä saat:

  • Täydellinen kasvohoito 90min
  • Lahjakortti on voimassa 27.5.2013 asti
  • Ajanvaraus Sannalle samsarabeaute@gmail.com
  • Voimassa vain maanantaisin
  • Mainitse facediili varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h varatusta ajasta, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50% -  Täydellinen 90min kasvohoito vain 59€ (norm. 119€) Ms Hehkussa


Kaipaavatko elottomat kasvosi hemmottelua ja tehokasta hoitoa? Tällä diilillä saat täydellisen kasvohoidon rentouttavilla hieronnoilla!

Parfaite Experience on täydellinen kasvohoito, joka elvyttää, silottaa, kiinteyttää ja kirkastaa kasvoja välittömästi sisältämiensä tehoaineiden ansiosta.

Parfaite Experience- hemmotteluhoito sisältää kasvo-, kaula- ja decollete-hieronnan sekä lisäksi naamion aikana käsien ja päänahan hieronta. Ihanaa hemmottelua siis luvassa!

Hoidon aikana iholle tehdään myös tehokas kuorinta, joka sisältää rannikkomännyn kuoriuutetta ehkäisemään tehokkaasti ihon ikääntymistä ja elvyttämään solutoimintaa.

Lisäksi hoitoon sisältyy ihoa napakoittava ”kultahippunaamio”, joka sisältää kirkastavaa C-vitamiini ja kiinteyttävää kiinanruusua. Hoidon lopuksi kavoille levitetään vielä loppuvoiteet, ja hoidon vaikutus jatkuu vielä pitkään kotioloissakin.

Ms Hehku sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, keskeisellä sijainnilla Kampissa, Annankadulla. Kauneussalonki Ms Hehku tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa rennossa ilmapiirissä. Tule Ms Hehkuun sellaisena kuin olet ja löydä sisäinen Hehkusi kattavien palveluiden kautta!

Perinteisten, ammattitaidolla tehtyjen kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi saat Ms Hehkusta ripsien pidennykset- ja permanentit, rakennekynnet, hierontaa, jalkahoitoja ja reikihoitoa. Tuotteina Ms Hehkussa käytetään amerikkalaista Big Sexy Hairia ja Davinesin laadukkaita kauneudenhoitotuotteita.

Ms Hehku löytyy myös facebookista.

Ms Hehku toivottaa kaikki tervetulleiksi viihtymään ja kaunistautumaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa 27.5.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:No comments:

Post a Comment