Search This Blog

Tuesday, January 8, 2013

Skimbaamaan! Iltalippu Alhovuoren laskettelukeskukseen vain 9€ (norm 20€)Diilillä saat:

  • Iltalippu Alhovuoren laskettelukeskukseen 
  • Lahjakortti on voimassa laskettelukauden loppuun asti
  • Voimassa arkisin klo 17-20.30
  • Vaihda lahjakortti hissilippuun Alhovuoren lipunmyynnissä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 52% - Skimbaamaan! Iltalippu Alhovuoren laskettelukeskukseen 


Talvi ja skimbakausi ovat nyt parhaimmillaan, ota niistä nyt kaikki irti! Tule viettämään vauhdikas ilta lumilla laskettelun merkeissä Alhovuoressa!

Tällä diilillä saat iltalipun Alhuovuoreen. Alhovuoresta löydät monipuoliset rinteet, joista niin vasta-alkaja kuin hieman kokeneempikin laskija löytää varmasti oman suosikkinsa. Etenkin lumilautailijoiden mieleen olevia boxeja ja reilejä löytyy useammastakin rinteestä. Perheen pieniemmät viihtyvät myös Alhovuoressa, sillä laskettelumäkien lisäksi Alhovuoressa voi pulkkailla ja napakelkkailla.

Kun nälkä yllättää, ravintola Alhossa nautit kätevästi laskettelun lomassa vaikka maittavan lounaan tai päivällisen tai kupin kuumaa samalla kun lämmittelet varpaitasi takkatulen loimussa. Rinteiden juurelta löytyy myös laavu, jossa voit nautiskella omat evääsi nuotiotulen lämmössä. Tästä ei tunnelmallinen talvihetki parane!

Alhovuoresta löydät Uudenmaan parhaat rinneprofiilit ja tuolihissin . Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat Alhovuoressa ilmaiseksi! Tarjolla on 12 monipuolista laskettelurinnettä, 4 hissiä, boxeja, reilejä, half-pipe, murtomaahiihtoladut, luistinrata, pulkkamäki sekä avantouintia. Matkaa esim. Helsingistä Alhovuoreen kertyy reilu tunti, joten sinun ei tarvitse lähteä enää Lappiin asti, jos haluat päästä laskettelemaan laadukkaasti.

Alhovuori toivottaa jokaisen tervetulleeksi viettämään riehakasta päivää laskettelun ja muun talviurheilun parissa!

Aukioloajat:
ma suljettu
ti-pe 16-21
la 10-20
su 10-18

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa laskettelukauden loppuun asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment