Search This Blog

Thursday, January 17, 2013

Kirkasta kasvojasi! Timanttihionta vain 29€ (norm. 65€) Kauneuhuone Sirpa JyrkkäseltäDiilillä saat:

  • Timanttihionta Kauneushuone Sirpa Jyrkkäsellä
  • Lahjakortti on voimassa 22.3.2013 asti 
  • Hoidon kesto n. 45min
  • Ajanvaraus p. 02 231 7367
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä 

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 55% - Kirkasta kasvojasi timanttihionnalla! Nyt vain 29€ (norm. 65€) Kauneuhuone Sirpa Jyrkkäseltä


Herätä ihosi talviunesta! Kylmä ja pimeä aika on tehnyt tepposet kasvojen iholle. Timanttihionnalla kirkastetaan väsynyttä ja elotonta ihoa tehokkaasti.

Timanttihionta on perinteistä mikrohiontaa hellävaraisempi, mutta merkittävästi tehokkaampi ihon uudistamishoito. Timanttihionnassa iholta kuoritaan kuollut pintasolukko pois. Iho puhdistuu, uudistuu, kiinteytyy ja kirkastuu huomattavasti.

Timanttihionta on kivuton erikoiskasvohoito, joka tasoittaa pieniä juonteita ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Hoidon jälkeen käytettävien tuotteiden teho moninkertaistuu, koska iho on hyvin vastaanottavainen timanttihionnan jälkeen.

Timanttihionta on hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja ihon oman toiminnan tehostamista.  Jo yhden hoitokerran jälkeen huomaat ja tunnet eron.  Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta, joka katoaa muutamassa tunnissa.

Hoidossa jokaisen asiakkaan kasvoille levitetään oman ihotyypin mukainen naamio.

Sirpa Jyrkkänen on kokenut kauneusalan yrittäjä ja todellinen kauneusalan rautainen ammattilainen. Hoitolassa halutaan palvella asiakkaita aina parhaimman mukaan, joten hoitolan työntekijöillä on aina viimeisen päälle päivitetty tieto-taito alan uusista virtauksista.

Tuotteina hoitolassa käytetään mm. maailmankuuluja kauneusalan merkkejä, Exuviancea ja Dannéa. Timanttihionnan lisäksi hoitolasta saat monipuolisesti muitakin palveluita, mm. kuumakivihierontaa, valoimpulssihoitoa ja ripsien pidennyksiä.

Tervetuloa viihtymään ja kaunistautumaan täyden palvelun Kauneushoitolaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa 22.3.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.No comments:

Post a Comment