Search This Blog

Tuesday, July 17, 2012

3 kk kuntosalikortti, starttikurssi ja liittymismaksu P&T - kunto- ja hyvinvointisaleille vain 49€ (norm. jopa 247€)



Diilillä saat:

  • 3 kk kuntosalikortti, starttikurssi ja liittymismaksu P&T- kunto- ja hyvinvointisaleille
  • Lahjakortti on voimassa 1.10.2012 asti P&T Myllypurossa, P&T Tampellassa, P&T Nurmijärvellä ja syksyllä avattavissa P&T Latokartanossa ja P&T Kampissa
  • P&T Jätkäsaaressa lahjakortti on voimassa 1.2.2013 asti (Jätkäsaari avataan joulukuussa 2012)
  • Varaa aika kortin lunastukseen suoraan salilta
  • Ikäraja hyvinvointisaleille 18 vuotta
  • Kuntosalit ovat avoinna klo 05-23

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi valittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!




Säästä 80%: 3 kk kuntosalikortti, starttikurssi ja liittymismaksu P&T - kunto- ja hyvinvointisaleille vain 49€ (norm. jopa 247€)


Kun kesä on ohitse, on aika vilkaista peiliin ja todeta terassi-iltojen ja grilliruokien jättämät jäljet. Tervetuloa karistamaan kesällä kertyneet ylimääräiset kilot P&T - kunto- ja hyvinvointisaleille tällä diilillä.

Tule kokemaan liikunnan riemua ja onnistumisen iloa laadukkaille P&T - kuntosaleille.

P&T pyrkii luomaan ympäristön, jossa jokainen asiakas voi tuntea olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi. Liikunnan on tarkoitus olla hauskaa ja kehittävää - vain sillä tavalla voi saavuttaa asettamiaan tavoitteita.

Kaikki P&T -kunto - ja hyvinvointisalit ovat pääsääntöisesti kooltaan tavallista pienempiä. Salit on pyritty sijoittamaan parhaille paikoille ja saleilla on käytössä laadukkaat ja turvalliset Technogym-laitteet, joita jokaisen on helppo käyttää. Kuntosalipäällikkö sekä Personal Trainer työskentelevät saleilla päivittäin ja avustavat asiakkaitaan liikuntaan liittyvissä kysymyksissä. 

Kaikki P&T –kunto -ja hyvinvointisalit toimivat avainkorttisysteemillä. Tämän ansiosta kuntosalit voivat olla auki 18 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

P&T -ketju laajenee alati - syksyllä avataan P&T Kamppi, P&T Latokartano ja joulukuussa P&T Jätkäsaari. Tarkastele hyvinvointikeskuksia tästä

P&T tarjoaa myös valmiita Personal Training-paketteja. Tutustu paketteihin tarkemmin tästä. P&T löytyy myös facebookista.

Tule nauttimaan liikunnasta ja ota askel kohti terveellisempää elämää - P&T -kunto- ja hyvinvointikeskukset toivottavat kaikki tervetulleiksi treenaamaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika 1.10.2012 asti. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.

No comments:

Post a Comment