Search This Blog

Thursday, July 12, 2012

Kaksi yötä kahdelle 4*Turów Spa hotellissa aamiaisineen Krakovassa vain 139€ (norm. 279€)




Diilillä saat:

  • Kaksi yötä kahdelle 4*Turów Spa hotellissa aamiaisineen Krakovassa
  • Lahjakortti on voimassa 29.12.2012 asti
  • Lahjakortin voi perua vain 14 vuorokautta sen jälkeen, kun olet tehnyt oston. 14vrkn jälkeen peruminen ei ole mahdollista
  • Varaa matkasi: hotel@turowka.pl tai puh (12) 279 61 00. Mainitse facediili varauksen yhteydessä
  • 10% alennus hotellin ravintolassa, baarissa ja spa-hoidoista
  • Alle 4-vuotiaat lapset ilmaiseksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Kaksi yötä kahdelle 4*Turów Spa hotellissa aamiaisineen Krakovassa vain 139€ (norm. 279€)


Krakova on kulttuurin ja arkkitehtuurin aarreaitta, jonka vanhankaupungin kujilla ja kellareissa sykkii iloinen iltaelämä. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen kaupunkiin ja sen ainutlaatuiseen tunnelmaan.

Krakova
Puolan entinen pääkaupunki krakova on mielenkiintoinen sekoitus vanhaa historiaa, kulttuuria ja yliopistokaupungin nuorekkuutta. Kaupungin hyvin säilynyt asemakaava ja kauniisti restauroidut rakennukset tekevät siitä erittäin viehättävän. Moneen muuhun Euroopan kaupunkiin verrattuna Krakova on eläväinen kaupunki monista historiallisista nähtävyyksistään huolimatta. Vanhakaupunki ei hiljene illallakaan ja sulassa sovussa matkailijoiden kanssa iltaa viettävät myös aivan tavalliset puolalaiset.

Nähtävyydet
Auschwitz
Vaikka Auschwitzin keskitysleiri sijaitseekin Oświęcimissä noin 50 kilometrin päässä Krakovasta, on se monille tärkein syy matkustaa Krakovaan. Auschwitziin pääsee Krakovasta kätevimmin bussilla, mutta myös junalla pääsee noin kahden kilometrin päähän. Auschwitz koostuu kahdesta osasta Auschwitz I:stä ja parin kilometrin päässä sijaitsevasta Auschwitz II -Birkenausta. Leirien välillä on bussikuljetus.

Wavelin kukkula
Wavelin kukkula on Krakovan suosituin turistinähtävyys ja sinne kannattaakin suunnata heti aamusta, sillä joihinkin alueen kohteisiin päästetään päivittäin vain tietty määrä vierailijoita. Wavelin kukkula sijaitsee heti vanhan kaupungin ulkopuolella ja sisäänpääsy alueelle maksaa muutaman euron.

Wavelin kukkulan tärkeimmät nähtävyydet ovat kuninkaanlinna, jossa on mahdollista tutustua sekä edustustiloihin että kuninkaallisten yksityisiin asuintiloihin, sekä katedraali ja sen kuninkaalliset haudat. Alueella on lisäksi myös pari museota.

Wieliczkan suolakaivokset
Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvat Wieliczkan suolakaivokset ovat huikea kokemus. Kaivoksiin pääsee tutustumaan opastetuilla kierroksilla ja pääsymaksu on hieman alle 20 euroa. Vierailijat pääsevät näkemään vain noin prosentin koko kaivoksen pinta-alasta, mutta tuokin osuus on jo valtava. Huikein kokemus on valtavaan maanalaiseen saliin rakennettu kappeli, jonka kaikki esineet kristallikruunuja ja patsaita myöten on rakennettu suolasta. 

Ruoka&Juoma&Ostokset 
Krakova on täynnä houkuttelevia ravintoloita. Tihein ravintolakeskittymä löytyy vanhakaupungin alueelta, jonka satojen ravintoloiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto. Tarjolla on paitsi puolalaista ruokaa tarjoavia ravintoloita myös esimerkiksi pizzerioita ja itämaisia ravintoloita. Ruokailu ravintoloissa on yleisesti ottaen edullista, sillä aterioiden hinnat ovat noin puolet Suomen hintatasoa edullisempia. 

Krakovan ostosmahdollisuudet ovat monipuoliset, kuten n. miljoonan asukkaan kaupungilta sopii olettaakin. Shoppailua voi harrastaa esimerkiksi vanhankaupungin pikkuputiikeissa tai vaikkapa moderneissa ostoskeskuksissa, joita Krakovaan on avattu 2000-luvulla useita. 

Paras paikka tuliaisten ostamiseen on vanhakaupunki, jonka lukuisissa pikkupuodeissa on myynnissä paikallisia käsitöitä kuten keramiikkaa, koruja ja erilaisia käyttöesineitä. 

Turówka Hotel&SPA ****
Hotelli on suunniteltu liike- ja lomamatkailijoille ja se sijaitsee hyvällä paikalla Wieliczkan alueella, joka on yksi kaupungin suosituimmista kohteista. Tällä alueella sijaitsevat kuuluisat suolakaivokset ja hotellilta pääsee tutustumaan näihin poikkeuksellisen hienoihin luonnon monumentteihin kädenkäänteessä. 

Asiakkaat pääsevät hotellilta helposti kaiken sen ääreen mitä vilkas kaupunkin voi vain tarjota. 

Turówka SPA hotellissa on erinomainen palvelu ja viihtyisät tilat tekevät vierailustasi unohtumattoman. Hotelli tarjoaa laajasti eri palveluita, mukaan lukien muun muassa pesulan, baarin ja ravintolan sekä tietysti SPA:n. 

Hotellihuoneista löytyy kaikki tarpeellinen viihtyisän loman viettämiseen: hiustenkuivain, satelliitti/kaapeli-TV, tallelokero huoneessa, päivän lehdet ja silityslauta löytyvät jokaisesta huoneesta. 

Hotellin uima-allas sisätiloissa, erilaiset SPA-hoidot, poreamme ja itse kylpylä ovat ihanteellisia paikkoja rentoutua hektisen päivän jälkeen.

Matkustaminen Krakovaan
Suomesta lennetään Krakovaan lähes päivittäin usealla eri lentoyhtiöllä, jotka tarjoavat myös edullista lentämistä. Krakovasta hotellille on noin kymmenen minuutin bussimatka.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 29.12.2012 asti. Matkan peruminen 14 vrkn jälkeen ei ole mahdollista.




No comments:

Post a Comment