Diilillä saat:
- 54-osainen setti säilytys -ja pakastusrasioita
- Marjat ja sienet pakkaseen talvella nautittavaksi
- Lahjakortti on voimassa 5.8.2012 asti
- Tilausohjeet: Laita tuote ostoskoriin, anna lahjakorttisi koodi alennuskoodi-kohdassa, klikkaa "Syötä kuponki" ja "Mene kassalle" ja seuraa jatko-ohjeita
- Postituskulut sisältyvät hintaan
- Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta
- Tilauslinkki: http://shopinavia.fi
Ehdot
- Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi sen maksettuasi
- Sisältää toimituskulut
- Osta itsellesi tai lahjaksi
- Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!
Säästä 51%: Säilö ja pakasta marjat ja sienet: 54-osainen säilytysrasiasetti vain 29€ (norm. 59€)
Säilö loppukesän marjasato tai syksyn sienet kätevästi pakkaseen tällä säilytysrasiasetillä, jossa on jopa 54-osaa. Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan.
Säilytysrasioita kuuluu tähän diiliin peräti 54 kappaletta. Rasioita on monen kokoisia- ja mallisia, joten voit helposti pakata eväät töihin mukaan juuri sopivan kokoiseen rasiaann.
Toimitukseen kuuluu:
- 8 rasiaa, vetoisuus 2dl
- 8 rasiaa, vetoisuus 3,5dl
- 8 rasiaa, vetoisuus 6dl
- 24 kantta, jotka sopivat kaikkiin rasihoin
Ohjeita marjojen pakastamiseen:
- Marjoista kannattaa pakastetaa vain tuoreita ensiluokkaisia marjoja
- Marjat huuhdellaan ainoastaan tarvittaessa; nopeasti ja kylmällä vedellä
- Vadelmat poimitaan suoraan pakastusrasiaan.
- Sokeri vähentää entsyymitoimintaa, jolloin marjojen maku, väri, rakenne sekä vitamiinit säilyvät kylmässä paremmin. Jo pieni määrä sokeria parantaa lopputulosta.
- Kovakuorisia marjoja voi pakastaa myös sokeriliemeen
Ohjeita sienien pakastamiseen:
- Kuumenna haperot, tatit ja vahverot ja muut miedot sienet niiden omassa liemessä, jonka jälkeen sienet jäähdytetään ja ne ovat valmiita paskastettaviksi
- Herkkutatit voi pakastaa myös raakoina viipaloituina
- Rouskut kannattaa pakastaa hienonnettuina, jolloin ne on helppo käyttää murekeseoksiin, muhennoksiin ja sämpylätaikinoihin
- Sienisalaattiin käytettäviin rouskoihin voi sekoittaa ennen pakastamista hiukan suolaa
No comments:
Post a Comment