Search This Blog

Thursday, July 26, 2012

Eroon kesäkiloista: Abtronic X2 -vatsalihaslaite vain 39€ (norm. 109€) 7 pvn toimituksella



Diilillä saat:

  • Abtronic X2 -laitteen
  • Kivikovat vatsalihakset
  • Lahjakortti on voimassa 12.8.2012 asti
  • Tilausohjeet: Laita tuote ostoskoriin, anna lahjakorttisi koodi alennuskoodi-kohdassa, klikkaa "Syötä kuponki" ja "Mene kassalle" ja seuraa jatko-ohjeita
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 päivää tilauksesta
  • Tilauslinkkihttp://shopinavia.fi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 64%: Eroon kesäkiloista: Abtronic X2 -vatsalihaslaite vain 39€ (norm. 109€) 7 pvn toimituksella

Tuliko syötyä liikaa grilliherkkuja? Ei hätää, sillä tällä diilillä saat tehokkaan Abtronic-vatsalihaslaitteen. Iske vyö lanteille ja tunne kuinka vatsalihakseksi treenaantuvat samalla, kun makaat sohvalla!

Abtronic X2 on mullistava kuntoilulaite, joka tulee muuttamaan perinteiset kuntoiluohjelmasi lopullisesti! Laitteen salaisuutena on SLS – sähköinen lihasstimulanssi, joka on tieteellisesti testattu tekniikka, ja joka aiheuttaa aktiivisia lihassupistuksia ja jännitteitä.

SLS- tekniikka kehitettiin alun perin fysioterapeutteja varten, sillä tekniikan avulla pystytään hoitamaan ja kuntouttamaan lihasvammoja saaneita potilaita.

Ensimmäistä Abtronic-mallia on myyty n. 5 miljoonaa kappaletta 87 eri maassa, ja nyt insinöörit ovat parannelleet laitteen tekniikkaa tuoden laitteen teknologian täysin uudelle tasolle, ja sitä kutsutaan nimellä: Abtronic X2. Laitteen jälkinimike X2 tulee siitä, että se edustaa kaksinkertaista voimaa, joka antaa sinulle kaksi kertaa paremmat tulokset treenatessasi. 

Abtronic X2 vatsalihaslaitteessa on hyödynnetty Dual Channel kaksikanavateknologiaa, joka tarkoittaa sitä, että laitteessa on supistuksia johtavat tyynyt sekä edessä, että takana, joten pystyt harjoittamaan kahta lihasryhmää (esim. vatsa ja selkä) samanaikaisesti. Laite vahvistaa sisempiä ja ulompia vatsalihaksia, joten saat luonnollisesti paremmat tulokset. Laitteen käyttöön ottaessasi tulet huomaamaan ja tuntemaan, miten Abtronic X2 muokkaa vatsalihaksiasi välittömästi treeniohjelman alusta sen loppuun saakka. Ensimmäisiä tuloksia on havaittavissa jo muutaman treenikerran jälkeen!

Abtronic X2 vyö kiinnitetään esimerkiksi vyötärön ympärille, jolloin se lähettää ohjelman valinnan jälkeen lieviä sähköimpulsseja valitsemaasi lihasryhmään, jolloin ne tekevät supistusliikkeitä. Ainoastaan yhden minuutin aikana laite tekee vähintään 400 lihassupistusta, joita voit verrata suoraan 400 istumaannousun tekemiseen. Laite tarjoaa yhteensä 80 erilaista ohjelmaa, jotka toimivat ja vaikuttavat erilaisilla tavoilla, ja joista voit helposti valita mieleisesi. Mukana tulee myös Mini Belt- vyö, jonka avulla voit harjoittaa käsivarsilihaksiasi, tai hartioitasi. 

Pakettiin sisältyy:
- Abtronic X2-laite Duan Channel kaksikanavateknologialla
- Kehittynyt sisäänrakennettu7 mikroprosessori
- 4 säädettävää lihassupistuksia johtavaa tyynyä
- Hyödyllinen pussi laitteen säilytykseen
- Käyttöopas
- Pika- ja ravinto-opas



Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 12.8.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment