Search This Blog

Sunday, July 29, 2012

Avoin lahjakortti lävistyksiin vain 20€ (arvo 50€) Toivola Tattoo and Piercing -studiosta



Diilillä saat:

  • Avoin lahjakortti lävistyksiin Toivola Tattoo and Piercing -studiosta
  • Lahjakortti on voimassa 15.9.2012 asti
  • Ajanvaraus toivolatattoo@hotmail.com
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi


Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 70%: Avoin lahjakortti lävistyksiin vain 20€ (arvo 50€) Toivola Tattoo and Piercing -studiosta


Tällä diilillä saat avoimen lahjakortin lävistyksiin. Ehkäpä olet aina haaveillut kielilävistyksestä, mutta et ole jostain syystä ottanut sitä aiemmin. Tämä diili on mahdollisuutesi.

Lävistys on hyvä tapa tuoda omaa persoonaa ja yksilöllisyyttä esiin. Syitä lävistyksen ottamiseen on nykyään varmaan yhtä paljon kuin lävistettäviäkin, mutta persoonallisemman ulkonäön ne antavat jokatapauksessa.


Lävistyksiä on Suomessa perinteisesti tehty vain korvannipukoihin, mutta nykyisin lävistyksiä voi käytännössä ottaa mihin kehon osaan tahansa. Suosittuja lävistyskohtia ovat muun muassa napa, kieli, alahuuli ja nenä.

Huomioithan lävistyksen otettuasi, että tuore lävistys on aina altis tulehduksille ja siksi sen hoitaminen on erittäin tärkeää. Saat lävistyksen kotihoidosta lisää tietoa Toivola Tattoo and Piercing -studiolla.

Toivola Tattoo and Piercing -studiolla sijaitsee keskeisellä paikalla Etu-Töölössä. Avara studio ja ystävällinen henkilökunta palvelee teitä mitä parhaimmalla ammattitaidolla viikon jokaisena päivänä. Studio tarjoaa puhtaan, rennon ja turvallisen ympäristön tatuointien ja lävistysten tekoon.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 15.9.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment