Search This Blog

Monday, July 30, 2012

Hygieeninen, automaattisella tunnistimella ja infrapuna-teknologialla varustettu saippuan annostelija vain 19€ (norm. 69€) Sisältää toimituskulut!



Diilillä saat:


Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi 
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 72%: Hygieeninen, automaattisella tunnistimella ja infrapuna-teknologialla varustettu saippuan annostelija vain 19€ (norm. 69€). Nopea 3 päivän toimitus!


Hyvä käsihygienia pelastaa sitkeältä flunssalta! Tällä diilillä saat kätevän ja kauniin saippuan annostelijan. Toimituskulut sisältyvät jo ennestään edulliseen diilihintaan.

Pelasta perheesi bakteereilta! Infrapuna- tunnistin teknologialla varustetun saippua-annostelijan ansiosta sinun tarvitsee ainoastaan heilauttaa kättäsi tuotteen alla, jonka jälkeen se annostelee automaattisesti saippuaa käsiisi.

Kätevä annostelija on täysin kosketusvapaa! Pidä keittiösi ja kylpyhuoneesi puhtaina ja siisteinä tällä kosketusvapaalla infrapuna- saippuanannostelijalla, joka toimii aivan samoin periaattein, kuin annostelijat, joita voi nähdä toimistorakennuksissa ja ravintoloissa. Tätä infrapuna-annostelijaa voi käyttää nestemäisen saippuan, desinfiointi aineen tai voiteen annosteluun.

Saippua-annostelija antaa aina juuri oikean määrän saippuaa. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta se sopii erinomaisesti esimerkiksi keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Infrapuna-teknologian avulla tuote annostelee saippuaa automaattisesti käsillesi aina silloin, kun asetat kätesi tuotteen tunnistimen alle.

Korkealuokkainen saippua-annostelija voi pitää kätesi ja tasosi puhtaina vähentäen samalla huomattavasti bakteerien määrää. Hands-free käyttö vähentää saastumisen vaaraa ja laite pysyy luonnollisesti puhtaana kosketusvapaan ominaisuutensa ansiosta.

Tyylikäs saippua-annostelija toimii 4 AAA pariston voimin. Muotoilu, laatu ja arvokkaat toiminnot ovat tehneet tästä automaattisesta saippuanannostelijasta parhaan mahdollisen vaihtoehdon kuluttajille. Ainutkertainen tyyli ja moderni ulkoasu antavat kylpyhuoneellesi sivistyneen ulkonäön. Voit asentaa annostelijan esimerkiksi wc- istuimen yläpuolelle tilaa säästääksesi ja samanaikaisesti piristää kylpyhuoneesi sisustusta!

Tämä suurenmoinen tuote on mahtava lisä kenen tahansa kylpyhuoneen sisustukseen! Tuote sopii täydellisesti kodin kylpyhuoneeseen tai keittiöön, toimistoon, kouluun, sairaalaan, hotelliin ja ravintolaan.

Ominaisuudet:
- Tätä kosketusvapaata saippuanannostelijaa voidaan käyttää nestemäisen saippuan, desinfiointi aineen tai voiteen annosteluun
- Infrapuna- teknologialla varustettu annostelija antaa aina oikean määrän nestemäistä saippuaa tai voidetta
- Tyylikkään muotoilunsa ansiosta tuote sopii hienosti keittiöön tai kylpyhuoneeseen
- Infrapuna-teknologian ansiosta tuote annostelee saippuaa automaattisesti aina silloin, kun heilutat kättäsi tunnistimen alla
- Hands-free annostelija pitää kätesi ja tasosi puhtaina vähentäen samalla huomattavasti bakteerien määrää
- Kosketusvapaa käyttö vähentää saastumisen riskiä ja pitää samalla itse tuotteen puhtaana
- Tuotteen pohjamuotoilu takaa pitkän käyttöiän
- Annostelee jokaisen tarvittavan annoksen vähentäen näin tarpeetonta kulutusta

Voit ostaa diilin tänään, ja tilausaika on 19.8.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment