Search This Blog

Sunday, July 8, 2012

7 päivää ja 6 yötä buffet-aamiaisilla merellisessä Kreikassa Hotel Pelagia Bayssa Kreetan saarella vain 379€ (norm. 758€)



Diilillä saat:

  • 7 päivää ja 6 yötä merellisessä Kreikassa Hotel Pelagia Bayssa Kreetan saarella
  • Lahjakortti on voimassa 1.8.2012-30.11.2012
  • Varaa matkasi +30 281 081 11 80 tai sähköpostilla reservation@hotelpelagiabay.com
  • Matkalla on 14 vuorokauden perumisoikeus lahjakortin ostopäivästä alkaen
  • Alle 12-vuotiaat yöpyvät ilmaiseksi
  • Max. 3 henkilöä/huone

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi ostettuasi lahjakortin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: 7 päivää ja 6 yötä merellisessä Kreikassa Hotel Pelagia Bayssa Kreetan saarella vain 379€ (norm. 758€)



Kreeta
Monipuolinen Kreeta on yksi Välimeren alueen suosituimmista lomakohteista.

Ihanan lomasaaren ja historiallisen ympäristön yhdistelmä jaksaa viehättää vuodesta toiseen. Itse Zeus syntyi tarun mukaan Kreetalla, ja yleensä onkin tapana sanoa, että jossain täällä luotiin eurooppalaisen kulttuurin perusta yli 5 000 vuotta sitten.

Leuto pohjoistuuli viilentää mukavasti kuumimpaan keskikesän aikaan ja kun miettii, että eteläinen Kreeta on samalla leveysasteella kuin Marokko, niin vähän tuuletusta tarvitaankin. Rantoihin voi myös olla tyytyväinen. Saarella on kuusi yli tuhatmetristä vuorenhuippua, kolmetuhatta luolaa ja kolmekymmentä miljoonaa oliivipuuta. Kreeta on suuri ja monikasvoinen, ja kreetalaiset ovat syystäkin ylpeitä historiastaan ja kulttuuristaan.

Perinteistä rantaelämää, mutta myös kosolti kulttuuria
Kreetalla voi viettää monipuolista rantalomaa pohjoisen pitkillä hiekkarannoilla ja etelän pienissä poukamissa. Lähes jokaisella kreetalaiskylällä ja – kaupungilla on oma rantakaistaleensa. Suosittuja rantoja ovat esimerkiksi palmujen reunustama Vai, poukamassa sijaitseva Balos ja vähintäänkin nimensä puolesta tunnettu Matala-ranta.

Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneen matkailijan kannattaa käydä tutustumassa Knossoksen rauniopalatsialueeseen Heraklionin läheisyydessä. Rethymnonin vanhakaupunki on upea nähtävyys jo sinänsä. Alueella sijaitsee yksi Välimeren suurimmista venetsialaislinnoituksista. Kiinnostava retkikohde on myös Rethymnonista noin 30 kilometrin päässä sijaitseva Melidonin tippukiviluola.

Hanian alueen nähtävyyksiä ovat muun muassa Hanian vanhakaupunki, vanhat makasiinirakennukset ja venetsialaisaikainen satama. Hanian arkeologinen museo ja merenkulkumuseo sijaitsevat lähellä venetsialaista satamaa.

Pelagia Bay Hotel
Pelagia Bay Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla kukkulalla, Agia Pelagian kylässä, josta on upea näköala turkoosin siniselle Välimerelle. Hiekkarannalle hotellilta on matkaa 700 metriä. Jos et jaksa joka päivä lähteä rannalle, voit viettää aikaasi viihtyisällä allasalueella. Uima-altaassa on erilinnen osa lapsille, jotta perheen pienimmätkin pääsevät nauttimaan vesileikeistä lämpimän auringon alla.

Hotellissa on baari, oleskelutila ja pelihuone harrasteluun altaassa polskimisen välissä. Huoneita hotellista löytyy 39 kappaletta ja ne on sisustettu perinteiseen kotoisaan, Kreikkalaiseen tyyliin.

Jokaisesta huoneesta löytyy kylpyhuone, parveke, terassi, ilmastointi, jääkaappi ja tallelokero. Aamiainen sisältyy diilihintaan ja se katetaan buffetina joka aamu hotellin ravintolassa.

Saapuminen kohteeseen
Helsingistä lennetään suoria lentoja Heraklioniin, joka on 20 kilometrin päässä hotellilta. Lentokentältä hotellille pääsee esimerkiksi vuokraamalla auton, jolla voi tutustua saareen kätevästi myös muina lomapäivinä. Lentokentältä voi ottaa myös taksin.

Tervetuloa viettämään ihastuttava loma Kreetalla! 

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 30.11.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment