Search This Blog

Wednesday, July 18, 2012

Kaksi yötä kahdelle ylellisessä Maritim Park hotellissa Riiassa vain 89€ (norm. 219€)


Diilillä saat:

  • Kaksi yötä kahdelle ylellisessä Maritim Park hotellissa Riiassa vain 89€ (norm. 219€)
  • Lahjakortti on voimassa 30.11.2012 asti Standard-huoneessa
  • Ei voimassa 2.8.-5.8.2012 ja 10.8.2012
  • Huonevaraus etukäteen puh. +371 6706 9057 tai sähköpostitse liene@maritim.lv
  • Mainitse facediili-lahjakortti huonevarauksen yhteydessä
  • Varaukset hotellin saatavuustilanteen mukaan
  • Lahjakorttiin kuuluu tervetuliaisjuomat, saunan vapaa käyttö sekä ilmainen pysäköinti

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 59%: Kaksi yötä kahdelle ylellisessä Maritim Park hotellissa Riiassa vain 89€ (norm. 219€)


Riika on riemukas, romanttinen ja hyvin eläväinen kaupunki. Kaupungissa riittää ihasteltavaa; uutta ja vanhaa, venäläistä ja keskieurooppalaista.

Riika
Latvian Riikaa kutsutaan Pohjolan Pariisiksi. Keskustaa halkova joki, vanhat rakennukset ja eloisa kulttuurielämä yhdistävät näitä kahta kaupunkia. Riika ei kuitenkaan ole kopio, vaan ainutlaatuinen kaupunki, jolle kannattaa antaa mahdollisuus.



Kaupunkikohteena Riikaan voi matkustaa milloin vain. Muiden pohjoisten maiden tapaan Riikakin kuitenkin sykkii elämää etenkin kesäisin.

Riika on suomalaismatkaajalle edellen melko edullinen kohde, vaikka pääkaupunki onkin muuta maata selvästi hintavampi. Paikallista ruokaa ja ostoksia on tarjolla kohtuulliseen hintaan, joskin vanhassakaupungissa kannattaa varautua maksamaan ekstraa sijainnista.

Halpojen lentojen ansiosta Riiasta on tullut suosittu ostoskohde. Kaupungin kauppakeskittymissä trendivaatteita myyvät venäläiset ja eurooppalaiset vaateketjut, jotka eroavat suomalaisista enemmän tarjonnaltaan kuin hinnoiltaan. Suurimmat ostoskeskukset ovat Galerija Centrs ja Alfa.

Vanhankaupungin keskiaikaiset kujat ja historialliset rakennukset ovat Riian suosituin matkakohde. Kaupunki on kärsinyt kaksi maailmansotaa, mutta tärkeimpiä rakennuksia on entisöity ahkerasti. Parhaana esimerkkinä seisoo Mustapäiden talo, jonka 1300-luvulta peräisin olevaa ulkokuorta pääsee todistamaan Raatihuoneentorilla.


Maritim Park Hotel
Maritim Park Hotel sijaitsee hienon Uzvaras-puiston vieressä ja kävelymatkan päässä Riikan vanhasta kaupungista. Hotelli tarjoaa miellyttävän ilmapiirin ja henkilökohtaisen palvelun, sen Bellevue-ravintolan ruokatarjoama on korkealuokkainen ja ravintola tarjoaa loistavat näkymät Daugava-joelle ja kaupungin historialliseen osaan.

Hotellihuone on tyylikkäästi sisustettu ja tarjoaa yöpyjille kaikki miellyttävän loman puitteet, kuten tv:n, ilmaisen langattoman internet-yhteyden, puhelimen, ilmastoinnin, hiustenkuivaajan, valaistun meikkipeilin, lämmitetyn pyyhetelineen sekä hierovan suihkun. Kireydet poistaa viimeistään hotellin sauna, jota asiakkaat saavat käyttää vapaasti.

Air Baltic liikennöi Riikaan kaikilta Suomen suurimmilta kentiltä. Myös Finnair ja Ryanair kuljettavat matkustajia kaupunkiin ilman välilaskuja. Yhdensuuntaisen lennon hinta vaihtelee parin kympin tarjouslipusta noin 200 euroon.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 30.11.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.




No comments:

Post a Comment