Search This Blog

Tuesday, July 17, 2012

3 yötä Prahassa hotellilaiva golfYachtissa aamiaisineen kahdelle vain 149€ (norm. 420€)



Diilillä saat:

  • 3 yötä Prahassa golfYacht hotellissa aamiaisineen kahdelle
  • Lahjakortti on voimassa 24.12.2012 asti
  • Varaukset: +420 270 004 150 tai reception@golfyacht.com
  • Sisällytä sähköpostiin liitteenä lahjakorttisi, jonka saat diilin umpeuduttua
  • Lahjakortin voi perua vain 14 vrkn sisällä ostohetkestä alkaen

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Osta itsellesi tai lahjaksi ja yhdistele lahjakortteja
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 65%: 3 yötä Prahassa hotellilaiva golfYachtissa aamiaisineen kahdelle vain 149€ (norm. 420€)


Oletko ikinä yöpynyt hotellilaivassa? Nyt siihen on mahdollisuus tällä diilillä! Unohda ruotsinlaivojen kalsea tunnelma ja yövy laadukkaassa golfYacht hotellissa tutustuen historiaaliseen Prahan kaupunkiin.

Praha 
Praha on ollut Keski-Euroopan poliittinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus sen 1100-vuotisen olemassaolon aikana. Kaupunki perustettiin kukoistavan renessanssin aikana, ja Prahassa oli myös kahden Roomalaisen keisarin valtaistuin, ja myöhemmin siitä tulikin Roomalaisen imperiumin pääkaupunki. Praha oli tärkeä kaupunki Habsburgin valtakunnan ja Itävalta-Unkarin olemassaolon aikana, ja ensimmäisen maailmansodan jälkeen siitä tuli Tsekkoslovakian pääkaupunki.

Kaupungilla oli suuri rooli uskonpuhdistuksessa ja 30 vuotta kestäneessä sodassa. Prahassa on monia kuuluisia kulttuurikohteita, joista monet selviytyivät 1900- luvun väkivaltaisuuksista ja tuhosta. Tärkeimpiin kulttuurikohteisiin kuuluu: Prahan linna, Kaarlen silta, Vanhankaupungin aukio, juutalainen kortteli, Lennon Wall ja Petřín kukkula. Vuodesta 1992 asti Praha on ollut UNESCON maailmanperintökohde.

Prahassa on yli 10 suurta museota, lukematon määrä teattereita, gallerioita, elokuvateattereita ja muita historiallisia näyttelyitä. Uudenaikainen joukkoliikenne yhdistää kaupunkia. Prahassa on myös laaja valikoima julkisia ja yksityisiä kouluja, kuten kuuluisa Charles-yliopisto. Praha on luokiteltu Beta+ kaupungiksi GaWC tutkimusten mukaan, ja on verrattavissa Berliiniin, Roomaan, tai Houstoniin. Kaupungin rikas historia tekee siitä suositun matkakohteen, ja Prahassa käy vuosittain yli 4.1 miljoonaa ulkomaista vierailijaa 2009 vuodesta lähtien. Vuonna 2011 Praha oli Euroopan kuudenneksi suosituin kaupunki matkailijoiden määrän perusteella. 

golfYacht Hotel
golfYacht on nimensä mukaisesti jahti, jolla voit yöpyä. GolfYacht sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä Prahan keskustasta, Vlatava joessa.

Huoneet on sisustettu huippuunsa tyylikkyyttä silmällä pitäen ja luxusmaisen tunnelman luovat laadukkaat materiaalit ja muun muassa jokaisessa huoneessa olevat taulu-TV:t.

Hotellista löytyy myös spa- ja wellnesosasto. Hotellin kaikista palveluista saa -20% facediili-asiakkaana.

Metroasema on noin viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Hotellilla on ilmainen pysäköinti.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 24.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment