Search This Blog

Thursday, July 12, 2012

Balilainen tai Jaavalainen hieronta Nuansa Massagessa vain 19€ (norm. 45€)




Diilillä saat:

  • Lahjakortti Balilaiseen tai Jaavalaiseen hierontaan 
  • Lahjakortti on voimassa 21.12.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 046 577 1485
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot'

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 58%: Balilainen tai Jaavalainen hieronta Nuansa Massagessa vain 19€ (norm. 45€)


Tällä diilillä pääset pakomatkalle arjesta tunniksi kaukomaille ihanan Balilaisen tai Jaavalaisen hieronnan avulla!

Tämän diilin lahjakortilla voit valita joko Balilaisen tai Jaavalaisen hieronnan. Tule rentoutumaan ja tuntemaan hyvää oloa kesän kiireiden keskellä.

Balilainen hieronta

Balilaisessa hieronnassa käytetään lempeitä venytyksiä, akupainantaa ja aromaterapisia öljyjä stimuloimaan verenkiertoa ja hapensaantia. Nämä keinot aikaansaavat levänneen ja hyvänolontunteen koko vartalolle. Mielesi tuntuu samalla tavalla levänneeltä, kuin kehosi. Balilainen hieronta on oikea valinta sinulle, joka haluat tuntea erilaisia hierontatekniikoita, rentoutua ja tuntea olosi samaan aikaan henkisesti uudistuneeksi. Balilaiseen hierontaan liittyy läheisesti myös Ayurveda, Intialainen ikivanha terveydenhoitojärjestelmä. Tämä hieronta edesauttaa verenkiertoasi ja antaa saman tunteen, kuin mitä klassisesta hieronnasta voi saada.

Balilainen hieronta auttaa univelkoihin, migreeniin, ahdistukseen tai masennukseen sekä allergioihin ja hengitysvaikeuksiin.

Jaavalainen hieronta

Öljypohjainen Jaavalainen hieronta on yli 3000 vuotta vanha hierontatekniikka Indonesiasta. Jaavalaisessa hieronnassa vallitsevat vaihdellen kovemmat ja hellemmät otteet. Hieronta edistää verenkiertoa tehokkaasti ja avaa lihasjännityksiä sekä stimuloi kehon lymfaattista systeemiä vapauttamaan sen itseluomaa energiaa ihmisen käyttöön tehokkaammin.

Nuansa Massage avasi hierontapisteen Abrahaminkadulle Kamppiin, vain noin 500 metrin päähän Kampin ostoskeskuksesta. Nuansa Massage löytyy facebookista.

Tervetuloa viettämään rentouttavia hetkiä hierontaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 21.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment