Search This Blog

Thursday, July 26, 2012

Ripsienpidennys ja -10€ seuraavasta huollosta vain 39€ (norm. 95€) Studio Glamourista



Diilillä saat:

  • Ripsienpidennys ja -10€ seuraavasta huollosta vain 39€ (norm. 95€) Studio Glamourista
  • Lahjakortti on voimassa 28.9.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 044 5126488
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 59%: Ripsienpidennys ja -10€ seuraavasta huollosta vain 39€ (norm. 95€) Studio Glamourista

  Pitkät ja näyttävät ripset ovat varmasti joka naisen unelma. Hurmaa katseellasi ja osta tämä diili ripsienpidennyksiin.

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaareutuvista ja luonnollisen näköisistä ripsistä ilman jokapäiväistä ripsivärin levittämistä? Tällä diilillä saat kauniit ja helppohoitoiset ripset - ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan.

Jos haluat lisää dramaattisuutta katseeseesi, saat timanttikoristeen 2€/kpl ripsiin tai turvotusta vähentävät ja nuorentavat kollageeni silmälaput 3€/kpl.

Ripsienpidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta- kuten omiltasi, mutta näyttävät pidemmiltä ja kauniimmilta ja näin ollen näyttävimmiltä.

Ripsienpidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi ja kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin. Näin kasvukauden päättäneet ripset putoavat yksitellen ja pudonneen tilalle istutetaan huollossa uusi pidennys kasvukautensa alussa olevaan ripseen. Normaali huoltoväli on 2-4 viikkoa. Ripsien pidennysten asettaminen kestää n.2-2,5h

Studio Glamour on perustettu silmälläpitäen asiakkaiden kiireistä elämää. Studio Glamourista saat kaikki kauneushoitolan palvelut samasta paikasta: vartalo-, käsi-, jalka- ja kasvohoidot, geelikynnet, ripsipidennykset, hieronnat, sokeroinnit, kampaukset ja ripsienpidennysten koulutukset.

Studio Glamour tarjoaa monipuolisia kosmetologipalveluja sekä naisille että miehille. Kauneushoitola sijaitsee Pikku-Huopalahdessa Mannerheimintiestä n.100m, kauneushoitolaan on hyvät kulkuyhteydet ja parkkimahdollisuudet. Kauneushoitola sijaitsee Raitiovaunu 10 pysäkin vieressä.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 28.9.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment