Search This Blog

Tuesday, July 24, 2012

FamilyBook A4 -kuvakirja Eirikuvalta vain 23€ (norm. 46,90€) sis. postituskulut



Diilillä saat:

  • FamilyBook A4-kuvakirja Eirikuvalta
  • Lahjakortti on voimassa 14.9.2012 asti
  • Kovakantisen Familybook A4 kuvakirjan sivut ovat 20x28 cm, sivuja valintasi mukaan 20 – 50 sivua.
  • Voit valita joko pysty- tai vaakamallin kovilla kuvakansilla
  • Lataa ohjelma osoitteessa: www.eirikuva.fi/kuvakirjat/familybook-kuvakirja.html
  • Valitse ohjelmassa tuotteeksi FamilyBook A4 kovat kannet
  • Syötä lahjakortin alennuskoodi tilausvaiheessa ostoskorin alennuskoodit –kenttään

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 51%: FamilyBook A4 -kuvakirja Eirikuvalta vain 23€ (norm. 46,90€) sis. postituskulut


Elämämme parhaimmat muistot kannattaa tallettaa muuallekin, kuin pelkästään tietokoneen kovalevylle. Kuvakirjasta selattuina valokuvia tulee katsottua monta kertaa useammin eivätkä muistot katoa kovalevyn hajotessa. Kuvakirja on myös loistava lahjaidea!

Eirikuvan huippusuosittu kuvakirja tallentaa elämän tärkeimmät hetket unohtumattomiksi tarinoiksi helposti ja hauskasti. Ikuista juhlan herkimmät hetket upeaksi katselukirjaksi, tallenna häät tyylikkäästi rakkaustarinaksi, dokumentoi taloprojekti tai remontti kätevästi kirjaksi projektin edetessä, tee matkakertomus unohtumattomasta retkestä ja jaa muistot kaikkien osallistujien kesken.

FamilyBook A4 on Eirikuvan suosituin kuvakirja. Kirjan sivut ovat kooltaan 20x28 cm. Voit tilata pysty- tai vaakamallisen kuvakirjan, jossa on laminoidut kuvakannet. Kuvakirjaan saat 20-50 sivua. Yhdelle sivulle voit lisätä useita eri kuvia, tekstiä ja kuvakirjaohjelmassa olevia valmiita taustakuvia sekä leikekuvia.

Eirikuva on perinteikäs lahtelainen valokuvausalan tuotemerkki. Eirikuvan ydinliiketoiminta koostuu valokuvien valmistamisesta, sekä valokuvausalan tuotteiden maahantuonnista ja tukkukaupasta. Eirikuva toimittaa valmistamiaan sekä maahantuomiaan tuotteita erittäin laajan jälleenmyyjäverkoston kautta kaikkialle Suomeen ja Ruotsiin.

Valokuvaus ja valokuvien valmistus on digitalisoitunut voimakkaasti ja aitojen valokuvien teettäminen digitaalikameroiden tiedostoista on vahvassa kasvussa. Digitaalisuus tuo mukanaan myös uusia tuotteita ja palvelukonsepteja, jotka tulevat Eirikuva-tuotemerkin kautta näkymään suomalaisessa kuvakaupassa.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 14.9.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.



No comments:

Post a Comment