Search This Blog

Monday, July 30, 2012

Toiveuusinta! Puhdistava kasvohoito vain 35€ (norm. 90€) Salon Erasta



Diilillä saat:

  • Puhdistava kasvohoito Salon Erasta
  • Lahjakortti on voimassa 12.10.2012 asti
  • Ajanvaraus p. 09-605 602
  • Mainitse facediili varatessasi aikaa
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi




Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 61%: Puhdistava kasvohoito vain 35€ (norm. 90€) Salon Erasta


Osta tämä diili - kirkasta kasvosi, hankkiudu eroon epäpuhtauksista, rentoudu ja tule takaisin levänneenä ja pirteämpänä.

Ei ole olemassa mitään sääntöä, kuinka usein kasvohoidoissa voi tai pitäisi käydä, joten mikset antaisi itsellesi vain hetkeä rentoutumiseen samalla, kun kasvoistasi loihditaan kauniin kirkkaat? 

Kasvohoitoon kuuluu kuorinta, puhdistus, mekaaninen puhdistus ja naamio. Tunnin puhdistava hoito kasvoille antaa hyvänolon tunteen koko keholle ja mielelle.

Tule aistimaan menneiden vuosikymmenien tuulia Salon Eraan Kasarmikadulle. 130-neliöinen Salon Era pitää sisällään verhoin eristetyt loosit, jotka mahdollistavat samanaikaiset käsi- ja jalkahoidot niin naisille kuin miehillekin. Loosit ovat tilaustyötä Alvar Aallolta ja ne ovat kestäneet mainiosti yli 60 vuotta.

Liikkeen perällä on huoneet vartalohoitoja varten. Henkilökunta käy paljon maailmalla aistimassa uusia tuulia ja näin taataan rautainen ammattitaito. Vastaanottotiskin takana näkyy laaja kirjo kauneustuotteita. Valikoima on luonnonläheinen ja tuotteet sopivat herkälle iholle. Lähes 70-vuotisella Salon Eralla on vakiintunut asiakaskunta, joka käy parhaimmillaan asioimassa jo kolmannessa sukupolvessa.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 12.10.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment