Search This Blog

Tuesday, July 17, 2012

Tunnin hieronta vain 19€ (norm. 46€) koulutettu hieroja Susanna Nykyriltä



Diilillä saat:

  • Tunnin hieronta koulutetulta hierojalta Susanna Nykyriltä
  • Lahjakortti on voimassa 31.10.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 040 5546 926
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut lahjakorttisi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi valittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 59%: Tunnin hieronta vain 19€ (norm. 46€) koulutetulta hierojalta Susanna Nykyriltä


Lihassäryt vaivaavat useampia meistä, mutta onneksi hieronta on hyvä apu kehon jumeihin. Hierontaan voi tulla myös rentoutumaan, jos siltä tuntuu. 

Hieronta on parantavassa tarkoituksessa tapahtuvaa liikkuvaa painamista lihaksiin ja muihin pehmytkudoksiin. Sen avulla verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuu sekä lihasjännitykset ja kiputilat lieventyvät.

Hieronta on myös lihasjännityksiä ennaltaehkäisevä, lihaskunnon ja lihastoiminnan ylläpitävä hoitomuoto.

Hieronta on aina ainutkertainen hoitotapahtuma, jossa asiakas otetaan huomioon asiakkaan tarpeiden mukaan – esimerkiksi yleinen rentoutuminen, kivun lievittyminen, paikallisen nestekierron ja aineenvaihdunnan edistyminen tai lihasjännityksen laukeaminen, ja sen mukaisesti hieroja valitsee käyttämänsä menetelmän ja tekniikan.

Jos lihaksistosi on pääpiirteittäin kunnossa etkä tunne suuria jumeja missään päin kehoasi, hierontaan voi tulla aina vain myös rentoutumaan. Hektisen elämäntyylin keskellä hieronta on oiva tapa unohtaa stressi hetkeksi. 

Susanna Nykyri on tehnyt hoitoja vuodesta 2006, jolloin hän suoritti koulutetun hierojan tutkinnon. Hän on perehtynyt urallaan ja omassa elämässään lukuisiin itsen ja toisten hoitamisen keinoihin.

Hän on huomannut, että kehon fyysinen tila vaikuttaa olennaisesti päivittäiseen kokemukseen elämästä. Jännittynyt keho reagoi eri tavalla stressitekijään, kuin rento keho, vaikka tilanne olisi ulkoisesti sama. Rennossa kehossa ihmisellä on tilaa hengittää ja harkita, sekä asettaa rajoja ulkoisille paineille.

Susannan tekemässä intuitiivisessa hieronnassa voidaan päästä käsittelemään ja rentouttamaan syviäkin, jo tavaksi tulleita jännityksiä, jolloin keho vapautuu toimimaan enemmän oikein.

Tervetuloa hierontaan osaaviin käsiin!
Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika 31.10.2012 asti. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.


No comments:

Post a Comment