Search This Blog

Tuesday, July 31, 2012

Superdiili! Hampaiden tehovalkaisu vain 75€ (norm. 330€) Valkeilta Hampailta




Diilillä saat:

  • Hampaiden valkaisu Valkeilta Hampailta
  • Lahjakortti on voimassa 1.9.2012 asti
  • Hoidon kesto 1,5h
  • Ajanvaraus puh. 046 599 1427
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen ja voit käyttää sen vaikka heti
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 70%: Hampaiden tehovalkaisu vain 75€ (norm. 330€) Valkeilta Hampailta


Mikä olisikaan ihanampaa, kuin kilpaa auringon kanssa hohtava hymy? Jos hampaasi eivät ole vielä aivan priimakunnossa, tämä diili on hyvä vaihtoehto sinulle.

Valkaisugeelillä tehtävä hampaiden valkaisu on lukuisten tutkimusten mukaan tehokas ja turvallinen tapa valkaista hampaat. Valkaisussa käytetään yleensä ns. blue light -valoa tehostaman ja nopeuttamaan valkaisuprosessia, mutta itse valkaisu tapahtuu geelin vaikutuksesta.

Hampaan pintakerroksessa kiilteessä on miljoonia mikroskooppisen pieniä huokosia. Näistä huokosista pääsee vuosien kuluessa tunkeutumaan väriaineita hammasluuhun. Ruoat, kahvi- ja kolajuomat ja tupakka muun muassa aiheuttavat värjäytymistä.

Valkaisu perustuu happimolekyylin vapautumiseen valkaisugeelissä. Nämä happimolekyylit tunkeutuvat kiilteen huokosista hammasluuhun ja valkaisevat sen. Kiilteen huokoset pysyvät auki noin 24 tuntia, jona aikana tulee välttä kahvin, kolajuomien, sitrusjuomien, tummien kastikkeiden ja muiden värjäävien elintarvikkeiden nauttimista, koska väriaineet pääsevät helposti tunkeutumaan hammasluuhun avonaisista huokosista. Ensimmäisen tunnin aikana ei saa nauttia muuta kuin vettä.

Hampaiden tehovalkaisu voi vaalentaa hampaita jopa 12 sävyastetta tai enemmänkin.

Valkeat Hampaat tarjoaa hammaslääkärien käyttämät USA:ssa valmistetut huippulaadukkaat valkaisutuotteet suoramyyntinä sekä kuluttajille että alan ammattilaisille. Kaikki Valkeiden Hampaiden käyttämät valkaisugeelit ovat USA:ssa valmistettuja, tiukan laadunvalvonnan alaisia tuotteita ja ovat FDA-rekisteröityjä.

Valkeilta Hampailta löydät juuri oikeat tuotteet ja ohjeet olipa tarkoituksena sitten luonnollisen kevyt hampaidenvalkaisu tai hohtavan valkeat hampaat. 

Valkeilla Hampailla on hienot tilat loistavien kulkuyhteyksien päässä Aninkaistenkadulla. Tervetuloa tutustumaan Valkeisiin Hampaisiin ja hampaiden tehovalkaisuun!


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 1.9.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment