Search This Blog

Tuesday, July 10, 2012

Toiveuusinta: laser-hampaidenvalkaisu Cityklinikalla vain 100€ (norm. 250€)



Diilillä saat:

  • Hampaiden valkaisu Cityklinikalla
  • Lahjakortti on voimassa 16.7.- 30.10.2012, klo 9-15
  • Ajanvaraus puh 0400 274 964, klo 9-15
  • Huom. ikäraja 18v
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos peruutat ajan alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60%: Toiveuusinta: hampaidenvalkaisu Cityklinikalla vain 100€ (norm. 250€) 

  Supersuosittu hampaidenvalkaisu Cityklinikalta on taas täällä! Osta lahjakorttisi heti ja saavuta kauan himoitsemasi valkoistakin valkoisampi hymy.

Hampaiden valkaisujärjestelmä on erittäin tehokas ja nopea hoito, ½ tunnin hoidon jälkeen saat selvästi valkoisemmat hampaat. Tämä valkaisumenetelmä sopii niille, joilla ei ole aikaa, eikä "hermoja" perinteiseen kotihoitomenetelmään. Tulokset saavutetaan siis HETI ja hoitomenetelmä on täysin turvallinen. Kauniit valkoiset hampaat ovat lopputulos hoidosta. Hampaiden valkaisua ei suositella jos olet raskaana tai imetät. 

Ensin huulet ja ikenet suojataan, seuraavaksi suojataan hoidettavan ja hoidon suorittavan silmät laservalolta. Sen jälkeen levitetään hampaiden pinnoille valkaisevaa geeliä, joka aktivoituu laser valolla ja valkaisee hampaitasi. Hampaiden vaaleneminen on yleensä 2-4 asteen luokkaa. Yhdellä hoitokerralla voidaan hoitaa 16 hammasta. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta lopputulos nähdään muutamassa päivässä, jolloin valkaisuprosessi päättyy.

Käytyäsi hampaiden valkaisussa värjäävien elintarvikkeiden nauttimista (mm. kahvi, punaviini, tee) ei tulisi nauttia muutaman päivän ajan.

Cityklinikka sijaitsee Helsingin keskustassa, rautatieaseman ja Stockmannin tavaratalon välissä - City-käytävässä. Cityklinikalle on helppo tulla jopa kauempaa. Bussi-ja rautatieasema ovat kävelyetäisyydellä. Cityklinikka on perustettu vuonna 1994 ja on uranuurtaja Suomessa esteettisen lääketieteen saralla jo 16 vuoden kokemuksella. 

City-Klinikan hoitoihin kuuluvat Hampaiden valkaisun lisäksi erilaiset täyteaineet, botox hoidot (esteettiset, liikahikoilun, migreenin ja hampaiden narskutus hoidot), vartalon ja kasvojen muotoilut turvallisilla hyaluronihappo valmisteilla, Mikroplastia, LED-valohoidot, hampaiden laservalkaisut, rasvansiirrot, ihon monipuoliset laserhoidot, tatuointien ja karvojen pysyvät poistot, suonikohjujen vaahtoruiskutukset ja lisäksi perinteinen kauneuskirurgia kaikille alueille. Kaikki hoidot soveltuvat niin naisille kuin miehillekin.

Tervetuloa hankkimaan valkoiset hampaat silmän räpäyksessä Cityklinikalta!

Cityklinikka löytyy myös facebookista.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 16.7.2012 - 30.10.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment