Search This Blog

Tuesday, February 21, 2012

3 ruokalajin chef's menu kahdelle ravintola Blue Peterissä vain 39€ (norm. 78€)



Diilillä saat:

  • 3 ruokalajin chef's menu kahdelle ravintola Blue Peterissä
  • Lahjakortti on voimassa 22.2.-31.3.2012, ma-pe klo. 17.00->
  • Pöytävaraus väh. 2vrk etukäteen p. 010 424 9800 tai ravintola@bluepeter.fi
  • Mainitse facediili varauksen yhteydessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: 3 ruokalajin chef's menu kahdelle ravintola Blue Peterissä vain 39€ (norm. 78€)


Tule ystäväsi tai rakkaasi kanssa viettämään rentouttava ilta ravintola Blue Peterissä, kun teille tarjoillaan herkullinen 3 ruokalajin chef's menu hienot puitteet omaavassa merenrantaravintolassa!

3 ruokalajin chef's menu aloitetaan herkullisella Kylmäsavuporo-metsäsienikeitolla. Pääruoaksi voitte valita teille jommasta kummasta pääruoasta mieluisemman vaihtoehdon: Paistettua Ahventa ruohosipuli-voikastikkeella tai Lampaan sisäfileetä punaviinikastikkeella.

Illallinen päätetään Ohukaisella, jonka sivussa on hilloa ja kunnon wanhan ajan vaniljajäätelöä. 

Blue Peter merenrantaravintola tarjoaa persoonalliset ja modernit puitteet nauttia herkullisesta ruoasta sekä järjestää juhlatilaisuuksia ja tapahtumia ainutlaatuisessa pursiseuraympräistössä. Ravintola on auki koko vuoden. Runsas lounasbuffet on kestosuosikki ja Bistro-listalta löytyy reilun kokoisia, mutkattomia annoksia.

Uutuudet, liikelounas ihanine kalapötyineen sekä Merisalin á la carte, ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa. Lounge on tarkoitettu mukavaan kahvihetkeen tai rentoon seurusteluun. 

Tule viihtymään tunnelmalliseen Blue Peteriin ja vietä rentouttava ilta hyvän seuran ja ruoan parissa ainutlaatuisessa ympäristössä!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 22.2.2012-31.3.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:



No comments:

Post a Comment