Search This Blog

Friday, February 24, 2012

Suihkurusketus ja kuivaharjaus ja kosteutus rusketuksen yhteydessä Fresh Upissa vain 20€ (norm. 47€)



Diilillä saat:

  • Suihkurusketus ja kuivaharjaus ja kostetus rusketuksen yhteydessä
  • Lahjakortti on voimassa 6.2.-31.3.2012
  • Ajanvaraus 09-676 031
  • Lahjakortti käy vain City-Centerin-pisteessä
  • Mainitse ajanvarauksen yhteydessä facediili

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 57%: Suihkurusketus ja kuivaharjaus ja kehon kosteutus Fresh Upissa vain 20€ (norm. 47€)


Kaikki kalkkilaivan kapteenit ohoi! Osta tämä diili ja voit heittää hyvästit kalvakalle iholle ja varmistaa, ettet jää helmikuun juhlissa seinäruusuksi!

Rusketusaine kuivuu iholla noin viidessä minuutissa. Rusketusaine alkaa reagoida ihon aminohappojen kanssa välittömästi kun se pääsee kosketuksiin ihon kanssa, ja tarvitsee vielä muutaman tunnin näkyäkseen ja ja vielä joitakin tunteja kehittyäkseen. Varsinainen rusketus on täysin kehittynyt noin 12 tunnin jälkeen. Rusketuksen jälkeen suositellaan käytettäväksi väljiä, tummia vaatteita.

Rusketuksen jälkeen kun rusketus vielä kehittyy kannattaa välttää suihkua, uimista ja hikoilua 6-8 tunnin ajan, mielellään suihkuun vasta seuraavaana päivänä. Rusketus pysyy iholla 5-10 päivää riippuen ihon pintakerroksen kulutuksesta, kuten suihkukerroista.

Rusketus kuluu vähitellen pintakerroksen uusiintuessa samaan tapaan kuin aurinkorusketus. Rusketuksesta tulee kaunis ja tasainen jo yhden kerran jälkeen, mutta tulokseen vaikuttaa miten hyvin iho on kuorittu ja kosteutettu. Ihon säännöllinen kosteuttaminen auttaa pidentämään rusketuksen kestoa.

Ihon kuoriminen kuorii myös rusketusta. Jos haluat pysyä koko aika ruskeana, kannattaa rusketus uusia noin kolme kertaa kuukauden aikana. Kun olet saavuttanut syvän rusketuksen ensimmäisellä rusketuskerralla, voit tehdä rusketuksen uudestaan kahden päivän kuluttua. Näin saavutat vielä pitkäkestoisemman ja tummemman rusketuksen. Suihkurusketuksen avulla saat upean rusketuksen vähäisellä vaivalla esim. juhlatilaisuuteen.

Suihkurusketuksessa levitetään ruskettavaa ainetta iholle hienojakoisena suihkusumuna - näin saadaan tasaisempi rusketus kuin esim. itse levitettävillä aineilla. Aine kuivuu muutamassa minuutissa, mikä ehkäisee valumajälkien muodostumista.

Suikurusketusaine on turvallista sokerikasveista jalostettua luonnonsokeriuutetta (DHA ja Erythrolouse), joka reagoidessaan ihon aminohappojen kanssa värjää ihon pintakerroksen solut. Eri tummuusasteet onnistuu käyttämällä muutamia eritehoisia rusketusaineita, joten sopiva rusketuksen sävy saadaan aikaan vaikka pohjoismaalaisen vaalealle tai eteläamerikkalaisen ruskealle iholle.

Fresh Upissa saat kaikki alan palvelut samasta paikasta - tarvitset sitten kokonaisvaltaista hoitoa, pikaista kohennusta, tai täydennystä kosmetiikkatuotteisiin. Hoitovalikoima on monipuolinen, voit tulla vaikka vain rentoutumaan tai saadaksesi apua ihon vaikeimpiin ongelmiin. Fresh Upista saat kauneushoidot päästä varpaisiin! Kauneushoitolassa, kynsipisteessä ja myymälässä saat kokonaisvaltaista palvelua ja neuvoja ihonhoidosta ja meikeistä kauneuden ammattilaisilta. Fresh Upilla on kaksi toimipistettä, Mannerheimintiellä sekä City-Centerissä.

Valtaosa kasvo, jalka, vartalo ja karvanpoistohoidoista perustuvat biologisiin, luonnonmukaisiin tuotteisiiin. Monet hoidot ja tuotteet sopivat myös miehille - lisäksi löytyy erityisesti miehille kehitetty sarja Phytomerilta.

Tule rentoutumaan täyden palvelun kauneushoitola Fresh Uppiin hyvien kulkuyhteyksien päähän City-Centeriin!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 6.2.2012 - 31.3.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:



No comments:

Post a Comment