Search This Blog

Friday, February 24, 2012

Selän mikrohieronta Fresh Upissa vain 35€ (norm. 72€)



Diilillä saat:

  • Selän mikrohionta Fresh Upissa
  • Sisältää kuorinnan mikrohionnalla, naamion, tarvittavat seerumit ja muut hoitoon käytettävät tehoaineet
  • Lahjakortti on voimassa 27.2.-29.4.2012
  • Kesto n. 1h
  • Ajanvaraus Mannerheimintie 4/09676039
  • Ajanvaraus Keskuskatu 6/Asematunneli 09676031
  • Mainitse ajanvarauksen yhteydessä facediili

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 51%: Selän mikrohieronta Fresh Upissa vain 35€ (norm. 72€)


Onko sinulla selässäsi inhottavia näppylöitä, arpia tai epäpuhtauksia? Mikrohionnalla saadaan usein apua näihin ongelmiin.

Mikrohionta on ihon kuorintaan tarkoitettu tehokas ja kivuton hoito, joka myös tasoittaa ihon pintaa. Puhdistava vaikutus on huomattavasti tehokkaampi kuin tavallisella kuorinnalla jo yksittäiskäsittelynä, jota voidaan tehostaa hoitosarjoilla. Mikrohionnassa ihon pinnalle johdetaan alipaineen avulla mikrokiteitä, jotka kulkeutuvat heti pois alipaineimussa vieden mukanaan kuolleet ja huonokuntoiset ihon pintasolut sekä epäpuhtaudet.

Hiontakiteet ovat hiekkamaista erittäin puhdasta, hajutonta ja neutraalia kemiallisesti reagoimatonta ainetta, josta ei liukene mitään iholle. Hoitopään kautta puhtaat kiteet koskettavat ihoa vain kerran, jonka jälkeen ne poistuvat hukkasäiliöön. Hoitopää desinfioidaan joka käytön yhteydessä – näin hoito on erittäin hygieeninen. Hionnan syvyyttä säädetään hiontalaitteen teholla ja hoitopään liikkeillä.

Mikrohionta sopii kaikille ihotyypeille kirkastavana ja aineenvaihduntaa parantavana hoitona. Sillä voidaan tehdä myös erikoishoitoja erilaisiin ihon ongelmiin. Mikrohionta lisää ihon pintaverenkiertoa, tehostaa ihon hapensaantia ja parantaa ihon väriä. Hoitavien aineiden imeytyminen ihoon tehostuu. Hoitotulos on yleensä silmin havaittavissa, iho on puhtaampi ja pehmeämpi, väri kirkkaampi ja tasaisempi.Iho näyttää ja tuntuu pehmeämmältä ja kuulaammalta pitkän aikaa.

Fresh Upissa saat kaikki alan palvelut samasta paikasta - tarvitset sitten kokonaisvaltaista hoitoa, pikaista kohennusta, tai täydennystä kosmetiikkatuotteisiin. Hoitovalikoima on monipuolinen, voit tulla vaikka vain rentoutumaan tai saadaksesi apua ihon vaikeimpiin ongelmiin. Fresh Upista saat kauneushoidot päästä varpaisiin! Kauneushoitolassa, kynsipisteessä ja myymälässä saat kokonaisvaltaista palvelua ja neuvoja ihonhoidosta ja meikeistä kauneuden ammattilaisilta. Fresh Upilla on kaksi toimipistettä, Mannerheimintiellä sekä City-Centerissä.

Valtaosa kasvo, jalka, vartalo ja karvanpoistohoidoista perustuvat biologisiin, luonnonmukaisiin tuotteisiiin. Monet hoidot ja tuotteet sopivat myös miehille - lisäksi löytyy erityisesti miehille kehitetty sarja Phytomerilta.

Tule rentoutumaan täyden palvelun kauneushoitola Fresh Uppiin hyvien kulkuyhteyksien päähän City-Centeriin tai Mannerheimintielle!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 27.2.2012 - 29.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:



No comments:

Post a Comment