Search This Blog

Thursday, February 16, 2012


Kaksi Anti-Age kasvorasvaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan vain 49€ (norm. 149€)




Diilillä saat:

  • Kahden kasvorasvan paketti ikääntymiseen merkkejä vastaan
  • Lahjakortti on voimassa 17.2.-29.2.2012
  • Lahjakortin saatuasi valitse väri ja tee tilaus viimeistään 29.2.2011 mennessä osoitteessa:
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 67%: Kaksi kasvorasvaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan vain 49€ (norm. 149€)


Taistelu ikääntymistä vastaan alkaa nyt! Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan.

Hienojakoinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva helmikosteusrasva (50ml)

Sano hyvästit ikääntymiselle! Helmikosteusrasvan päivittäinen käyttö parantaa vastustuskykyä ja kiihdyttää solujen uusiutumista, joka tekee ihosta pehmeämmän ja joustavamman (ikääntymisen pysäyttävä vaikutus). Voide poistaa ihonkarheuden ja ihon epäpuhtaudet, ja tätä myötä palauttaa ihon nuoreuden ja säteilyn niin, kasvoille kuin kaulallekin luonnollisesti ja harmittomasti.

Alkuperäisellä helmirasvalla oli kasvojen värin ja sävyn palauttava vaikutus, kuten myös ryppyjä poistava, karhean ihon, ja epäpuhtauksia eliminoivia ominaisuuksia. Nykyistä helmikosteusravan kaltaista tuotetta on käytetty miesten ja naisten toimesta yli 2000 vuotta perinteisessä Kiinalaisessa lääketieteessä. Helmikosteusrasva sisältää useita tärkeitä ainesosia: 17 aminohappoa, suuren määrän aktiivista kalsiumia, ja hivenaineita, kuten magnesiumia, sinkkiä, mangaania, rautaa, seleeniä, strontiumia ja titaania.

Voiteesta saa 15 asteen aurinkosuojakertoimen, tocopherolia (luontainen antioksidantti), vitamiineja B, E, A ja F, jotka suojelevat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta ja ultraviolettisäteilyltä. Ruusunmarjaöljy, voipuun voi ja skvalaani varmistavat, että tuote on vapaa öljyistä sisältäen ainoastaan öljytöntä mineraaliöljyä koostumuksessaan. Voide ei jätä ihoa öljyiseksi, sillä voide imeytyy kasvoihin nopeasti.


Tuotteen käyttö: Voidetta voi käyttää mihin aikaan tahansa, mutta mieluiten kuitenkin illalla ennen nukkumaanmenoa puhtaille kasvoille ja kaulalle. Levitä voidetta ympyränmuotoisin hieromaliikkein varmistaaksesi tuotteen paremman imeytymisen.


Kaviaarikosteusrasva (50ml) ihon nuorentamiseen

Kaviaarikosteusrasvassa on lipo- proteiineja, jotka on jalostettu kaviaariuutteesta, mikä on yksi meren tarjoama, ja samalla korvaamaton, kosmeettinen ainesosa. Kaviaarirasva on täydellinen sekoitus puhtaita ja huolella valittuja meren ainesosia, jotka parantavat merkittävästi ihon nuoruutta.

Tuote sisältää suuren määrän elintärkeitä aminohappoja, peptidejä, rakenneproteiineja, tärkeitä rasvahappoja, jodia ja hivenaineita, jotka uusivat ihoa huomattavalla tavalla. Tuote kosteuttaa ihoa pintaakin syvemmältä, ja sen päivittäinen käyttö tekee ihosta joustavan ja kiinteän parantaen näin ihon pehmeyttä, kirkkautta ja tietysti kauneutta. Kaviaarikosteusrasva sisältää myös ruusunmarjaöljyä, oliivia, soijaa, hyaluronihappoa, kalsiumia, vitamiineja ja rosmariiniuutetta.


Käyttöohjeet: Laita rasvaa kasvojen ja kaulan puhtaalle iholle päivisin ja öisin keveillä, ympyränmuotoisilla hieromaliikkeillä, kunnes rasva on kokonaan imeytynyt. On erittäin suositeltavaa laittaa rasvaa aamuisin suihkun jälkeen, mikä jättää ihon rentoutuneeksi ja kosteutetuksi esimerkiksi meikkausta ajatellen, tai ainoastaan muuten vain päivittäisiä aktiviteetteja varten.


Voit ostaa diilin tämän päivän ajan ja se on voimassa 17.2.2012 - 29.2.2012. 

 

No comments:

Post a Comment