Search This Blog

Friday, February 24, 2012

Miesten 3x hiustenleikkaus ja pesu vain 30€ (norm. 84€) parturi-kampaamo Sisters´sistä



Diilillä saat:

  • 3 x hiustenleikkaus ja pesu parturi-kampaamo Sisters´sissä
  • Lahjakortti on voimassa 27.2.-27.5.12
  • Ajanvaraus numerosta 044 768 9916
  • Mainitse facediili aikaa varatessasi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 64%: Miesten 3 x hiustenleikkaus ja pesu vain 30€ (norm. 84€)


Osta tämä diili lahjaksi miehellesi tai itsellesi ja näin saat hiustenleikkuun kätevästi seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi!

Miesten hiukset tarvitsevat siistimistä jopa kerran kuussa, jos aiemmin leikattu malli tahdotaan säilyttää. Huolitellun näköinen leikkaus takaa tyylikkään yleisilmeen ja viimeistelee lookin niin työhön kuin vapaa-ajan menoihinkin. Hiustenleikkaus tekee hetkessä ihmeitä! 

Parturi-Kampaamo Sisters on syyskussa 2011 avattu nuorekas ja rento yhden työntekijän parturi-kampaamo värikkäässä ja boheemissa Sörnäisissä. Paikalle on erittäin helppo tulla hyvän sijainnin ja lukuisten eri julkisen liikenteen kulkuvälineiden ansiosta. Liike sijaitsee lähellä kurvia, jonka ohitse kulkee monta bussia ja ratikkaa päivittäin. Sörnäisten metroasema sijaitsee myös kivenheiton päässä.

Sisteris´sissä voit nauttia välittömästä ja mukavasta ilmapiiristä ja saat hiuksiisi haluamasi, ajanhenkeen kuuluvan värin kuin leikkauksenkin. Tarjolla on myös meikkauspalveluita, jos kaipaat vaikka hienon meikin illan rientoihin!

Aukioloajat pääsääntöisesti ma-pe 10-16, mutta sopimuksen mukaan on mahdollista saada myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 27.2.2012 - 27.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment