Search This Blog

Wednesday, February 22, 2012

Majoittuminen päiväksi Serenan lomahuviloissa vain 90€ (norm. 180€)



Diilillä saat:

  • Majoittuminen Serenan lomahuviloissa su-to
  • Lahjakortti on voimassa 5.3.-31.5.2012
  • Mökkiin sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous
  • Vuokraukset ja tiedustelut: sales.serana@puuhagroup.com

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Majoittuminen päiväksi Serenan lomahuviloissa vain 90€ (norm. 180€)



Tulkaa viettämään loma mökkeilyn parissa Serenaan! Rentouttavan loman voi yhdistää helposti Serenan vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Serenan lomahuvilat tarjoavat laadukasta loma-asumista ympäri vuoden. Lomahuvilat sijaitsevat puhtaan metsäluonnon keskellä, Serena-lammen rannasta kohoavalla rinteellä. Huviloiden korkea varustetaso ja Serenan alueen monipuoliset vapaa-ajan palvelut antavat koko perheelle mahdollisuuden viettää yhdessä unohtumaton, aktiivinen loma.

Huviloilta on vain muutaman minuutin kävelymatka Serenaan, Pohjoismaiden suurimpaan aina lämpimään vesipuistoon. Aivan vesipuiston tuntumassa kohoavat Serena Skin laskettelurinteet.

Aivan Serenan lähellä avautuu Uudenmaan suurin yhtenäinen saloalue. Ympäröivissä metsissä on erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Mikä voisikaan olla rentouttavampaa, kuin päästä pois kaupungin hälystä ja vaellella rauhoittavassa ympäristössä ilman kiireitä?

Ilmastointi tuo mukavuutta mökkeilyyn. Kaikissa huviloissa on koneellinen ilmastointi, joka pitää huoneilman raikkaana ja juuri halutun lämpöisenä. Kaikissa huviloissa on myös sähkösauna ja vuolukivatakka. Huviloissa on lukittava tallelokero, jonne saat talteen kaikki tärkeimmät esineesi.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 5.3.2012 - 31.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:
HELSINKI, ITÄ -HELSINKI, POHJOIS-HELSINKI, ETELÄ -HELSINKI, ESPOO, VANTAA, JYVÄSKYLÄ, LAHTI, OULU, TAMPERE, TURKU, KUOPIO,                                                 



No comments:

Post a Comment