Search This Blog

Thursday, February 16, 2012


All inclusive liput neljälle henkilölle Serena-vesipuistoon ja laskettelukeskukseen (sis. ruoat, juomat ja lasketteluvälineet) vain 135€ (norm. 272€)








Diilillä saat:

  • Liput vesipuistoon ja laskettelemaan (sis. ruoat, juomat ja lasketteluvälineet) neljälle henkilölle
  • Lahjakortin voimassaoloaika alkaa 20.2.2012 ja kestää laskettelukauden loppuun
  • Katso All Inclusive-rannekkeen säännöt tästä
  • Huom.! Rannekkeeseen ei kuulu alkoholituotteet eikä lahjakorttia voi yhdistää muihin tarjouksiin

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Liput vesipuistoon ja laskettelemaan neljälle henkilölle vain 135€ (norm. 272€)


Tällä diilillä saat laatuaikaa perheesi parissa ensin Serenan laskettelurinteissä ja sen jälkeen vesihuvipuiston puolella All Inclusive-rannekkeella, johon sisältyy niin paljon ruokaa ja juomaa kuin vain jaksette juoda Serenan All Inclusive-ravintoloissa!

Seranaski keskuksessa on yhteensä viisi valaistua rinnettä sekä lastenrinne, joiden kunnostuksesta huolehditaan päivittäin. Rinteiden korkeusero on 60 m ja pituudet 300-400 m. Lisäksi lautailijoille ja new school -hiihtäjille on kaksi street -rinnettä. Perheen pienimpien ja aloittelijoiden käytössä on kaksi ilmaista lastenhissiä. 

Serenan vuokraamo palvelee viikon jokaisena päivänä keskuksen aukioloaikoina. Vuokraamosta löydät Salomonin välineet jokaiseen laskettelulajiin. Valikoimasta löytyvät laskettelusukset, snowbladet, lumilaudat, murtomaahiihtovälineet sekä lumikengät.

Tarkastele Serenaski:tä tarkemmin osoitteesta: http://www.serenaski.fi/

Laskettelun jälkeen päivänne jatkuu vesipuiston puolella varustettuna All Inclusive-rannekkeella, jolla saa syödä ja juoda vatsansa täyteen! Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto on kesä talven keskellä. Serenan vesipuistossa virtaa, kuplii ja aaltoilee trooppisen lämmin vesi. Tekemistä ja kokeilemista on kaikenikäisille: rentoutua voi putousten alla tai porealtaissa, ja kallioon louhitussa saunaluolastossa saa sekä lempeät että tujakat löylyt.

Vauhtia on tarjolla eritasoisissa vesiliukureissa ja mahtavan aaltoaltaan mainingeissa. Villivirta kuljettaa kylpijää vuoroin kuohuvissa koskissa ja rauhoittavissa suvannoissa. Huimapäät syöksyvät Black Hole -putkiliukumäen uumeniin, jossa valo- ja äänitehosteet luovat ainutlaatuisen elämyksen.

Serena vesipuistossa voi ruokailla terassilla vesialtaiden läheisyydessä tai erillisessä Ravintola Graninassa. Ravintola Graninassa ruokailemaan mahtuu 300 asiakasta kerrallaan. Tarjolla on runsas buffet-pöytä sisältäen erilaisia salaatteja, pastaa, kebabia, kanaa, kalaa ja kasvisruokaa sekä virvokkeita.

Ruoka-allergiat on huomioitu eli saatavilla on maidottomia, gluteenittomia, kananmunattomia ja soijattomia vaihtoehtoja. Lisäksi vegaaneille on omat kasvisruokavaihtoehtonsa.

All-Inclusive -palvelupisteet ovat katettuina Vesipuisto aukioloaikoina. Katso aukioloajat tästä

Tervetuloa viihtymään ja viettämään ikimuistoinen päivä laskettelun, vesipuiston pyörteiden, hyvän ruoan ja juoman parissa!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa 20.2.2012 ja kestää laskettelukauden loppuun. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment