Search This Blog

Monday, February 27, 2012

Lahjakortti IPL-karvanpoistoon vain 90€ (arvo jopa 250€) LaMentessä



Diilillä saat:

  • Karvanpoiston valoimpulssilaitteella (IPL) LaMenten hoitolassa
  • Saat valita hoitoalueen itse (esim. jalat, bikiniraja tai kainalot)
  • Voit käyttää lahjakortin myös osissa (esim. leuan alue x 3)
  • Lahjakortti on voimassa 29.2.-27.5.2012
  • Riittää että varaat ajan lahjakortin voimassaoloaikana
  • Ajanvarauksen puh. 044-5800848 tai sähköpostilla: info@lamente.fi
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 64%: Lahjakortti IPL-karvanpoistoon vain 90€ (arvo jopa 250€) LaMentessä


Jos kärsit häiritsevistä ihokarvoista, tämä diili on oivallinen sinulle! Tule vaivattomaan ja tehokkaaseen IPL-hoitoon LaMenteen!

MegaPulse 7- ja Chromolite –valoimpulssihoidot ovat turvallisia ja tehokkaita, miltei kivuttomia karvanpoistomenetelmiä. Ne sopivat useimmille ihotyypeille. Erityisen hyvin valoimpulssihoito tepsii tummiin ihokarvoihin mutta heikentää huomattavasti myös vaaleiden karvojen kasvua. Menetelmän avulla poistetaan ihokarvoja kaikilta ihoalueilta, myös herkiltä. 

Valoimpulssihoidon teho perustuu siihen, että laite tuottaa punaisen valon aallonpituusalueen, joka imeytyy karvan melaniiniin ja nostaa karvatupen lämpötilan niin korkeaksi, että se tuhoutuu. 

Ennen hoidon aloittamista käydään konsultaatiokeskustelu ja tehdään testi pienelle ihoalueelle sopivan hoitotehon löytämiseksi. Hoidon aikana asiakas lepää mukavasti suojalasit silmillään. Hoitaja kuljettaa laitteen hoitopäätä hitaasti iholla ja väläyttää hoidettavalle ihoalueelle tarkasti suunnattuja valoimpulsseja, kunnes koko alue on käsitelty. Menetelmä on nopea –esimerkiksi sääret hoidetaan noin puolessa tunnissa. 

Tunnet ihollasi hoidon aikana korkeintaan pientä kihelmöintiä ja kuumotusta. Herkillä ihoalueilla saattaa hoidon jälkeen ilmetä pientä turvotusta ja punoitusta. Tarvittaessa hoidon aikana voidaan käyttää viilentävää hoitogeeliä. 

LaMente on ihonhoitoon erikoistunut yritys, joka palvelee sekä kuluttajia että ihonhoidon ammattilaisia. Yrityksen kauneushoitola sijaitsee Töölössä. Hoitolasta saat avun hankalissakin iho-ongelmissa. 

LaMenten erityisosaamisaluetta ovat laser- ja valoimpulssihoidot. Yleisimpiä hoitoaiheita ovat akne, arvet, couperosa ja rosacea (ruusufinni). Hoitolassa tehdään myös ammattimaisia ryppy- ja kiinteytyshoitoja. Hemmottelevien kasvohoitojen ja perusteellisten ihonpuhdistusten lisäksi valikoimassa on myös mm. mesoterapia ilman neuloja ja hoikennushoito ultraäänikavitaatiolla. 

Katso lisää tietoa eri hoidoista LaMenten laajoilta internetsivuilta tästä.

Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika on 29.2.2012 - 27.5.2012. Riittää että teet ajanvarauksen lahjakortin voimassaoloaikana. Nopeimmin vapaan hoitoajan saa arkisin klo. 10-16. 



No comments:

Post a Comment