Search This Blog

Thursday, February 16, 2012


Avoin lahjakortti tatuointiin vain 30€ (norm. 100€) Tattoo Cafesta



Diilillä saat:

  • Avoin lahjakortti tatuointiin Tattoo Cafessa
  • Lahjakortti on voimassa 18.2.-26.4.2012
  • Voit käyttää lahjakortin joko Espoossa tai Vantaalla
  • Tiedustelut/ajanvaraus 0440180470. Riittää että teet ajanvarauksen lahjakortin voimassaoloaikana

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 70%: Avoin lahjakortti tatuointiin vain 30€ (norm. 100€) Tattoo Cafesta


Haluatko uuden kuvan ihoosi tai oletko ensikertalainen? Tule hankkimaan uusi tatska Tattoo Cafesta! 

Tällä diilillä saat ammattilaisen tekemän hienon, uuden tatuoinnin. 

Tatuoinnit ovat yksi maailman vanhimmista kuvataiteen muodoista. Kukaan tuskin pystyy selvittämään mistä ne ovat saaneet alkunsa, mutta kaikki merkit viittaavat siihen että niitä on tehty koko ihmiskunnan historian ajan. On varmaa etteivät tatuoinnit, toisin kuin nykyään, ole aiemmin olleet pelkkiä koristeita vaan niillä on ollut myös jokin symbolinen tai uskonnollinen merkitys. Tatuoinnit ovat nykyään varsin suosittuja vaikkakaan syyt miksi ihmiset niitä ottavat eivät luultavasti kovin oleellisesti poikkea esi-isiemme motiiveista. 

Oli kyseessä sitten valmis kuva, custom-kuva, peitekuva tai korjaustyö; Tattoo Cafe toteuttaa tatuointisi tarkasti ja huolellisesti sen suunnittelua myöten. Voit tulla selaamaan kuvakirjastoa tai tuoda mieleisiäsi kuvia tai piirtämiäsi luonnoksia mukanasi. Materiaalia lopullisessa tatuoinnissa käytettävään kuvaan löytyy myös Tattoo Cafen internetsivuilta: http://www.tattoocafe.fi/galleria.htm Pohjamateriaali ei kuitenkaan ole välttämättömyys, sillä Tattoo Cafessa pystytään suunnittelemaan kuvasi myös pelkän idean pohjalta!

Tattoo Cafe on myös nimensä mukaisesti kahvila, josta saat laadukkaiden tatuointipalveluiden ja kahvikupposen lisäksi lävistyksiä.

Tervetuloa rennon ilmapiirin Tattoo Cafeeseen, jossa rautaiset alan ammattilaiset tekevät sinulle unelmiesi kuvan varmoin ottein!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 18.2.2012 - 26.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment