Search This Blog

Wednesday, February 29, 2012

Koko kesän kattava kesäpassi Visulahteen vain 45€ (norm. 150€)



Diilillä saat:

  • Kesäpassi Visulahteen yhdelle henkilölle
  • Lahjakortin voi muuttaa kesäpassiksi 4.6.2012 alkaen ja se on voimasa 9.8.2012 asti
  • Huom.! Kesäpassia voi käyttää vain, kun huvipuisto on auki
  • Katso tarkemmat aukioloajat osoitteesta: www.visulahti.fi
  • Kesäpassilla voi käydä Visulahdessa rajoittamattomasti, Xon-puisto ei kuitenkaan kuulu kesäpassiin

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 70%: Kesäpassi Visulahteen vain 45€ (norm. 150€)


Kesäpassi Visulahteen on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vierailla Visulahden hurjan hauskassa ja tekemistä pursuavassa huvipuistossa useammin, kuin kerran! 

Tällä diilillä saat kesäpassin uudistuneeseen Visulahteen, joka on on perhematkailijan huippukohde!


Visulahden seikkailupuisto on oiva matkakohde perheille, joissa on eri-ikäisiä lapsia, sillä esimerkiksi Dinosaurian toiminnot on suunniteltu aktivoimaan pienempiä lapsia ja touhuamaan ja seikkailemaan yhdessä vanhempiensa kanssa. Varttuneemmat lapset ja aikuiset viihtyvät varmasti hyvin Xon-puistossa(ostettavissa vain lisäpalveluna), joka tarjoaa mm. benji-hyppyä, kartingia ja paljon muuta.



Kulttuurista ja autoilun historiasta kiinnostuneet voivat nauttia alueen tarjonnasta Vahakabinetissa ja automuseossa. Alueella on myös ala carte-ravintola Kulkuri ja terassiravintola Cantina Caktus sekä useita kioskeja ja kahviloita.

Luonnonkauniiseen ympäristöön rakennettu leirintäalue tunnelmallisine lomakotitaloineen tarjoaa mahdollisuuden myös majoittumiseen touhukkaan päivän päätteeksi. 

Dinosauria
Dinosauriassa yhdistyy huvi ja hyöty, sillä kaikki toiminnot kannustavat perheitä liikkumaan yhdessä ja pitämään hauskaa. Lukuisat kiipeily-, hyppimis - ja seikkailupaikat on tarkoitettu aktivoimaan lapsia ja löytämään liikkumisen riemun.

Dinosauriassa on erillinen vesipuistoalue, jossa on iso uima-allas liukumäkineen, Waterplay-toiminto sekä muita hauskoja vesitoimintoja. Dinosauriasta löytyy myös moottoriratoja, Battle station rex, pomppulinnoja, karuselleja, seikkailulinnoja ja kaikkea muuta hauskaa lomapäivän ratoksi. Dinosauriassa tapaat myös esihistorialliset dinosaurukset, joista suosituin on "halisaurus". Halisaurus kuljeskelee alueella vapaana ja saattaa yllättää sinut lempeällä dinohalilla.





Vahakabinetti
Vahakabinetin monipuoliseen kokoelmaan kuuluu noin 80 taidokkaasti tehtyä
nukkea: kaikki Suomen presidentit, valtion päämiehiä mm. Venäjältä ja Ruotsista, kulttuurihahmoja, eri alojen julkkiksia, urheilijoita ja tietysti
myös joulupukki. Tervetuloa kuuluisuuksien maailmaan!


Xon-puisto nyt Visulahden moottoripuistossa

Uuden sijaintimme ansiosta Visulahteen muodostuu ainutlaatuinen huvi- ja elämyspuistokokonaisuus, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin nähty. Alueelta löytyy nyt varmasti tekemistä kaikenikäisille. Tämän kesän uutuudet ovat gladiaattoritaistelu ja katapultti!


Xon-puiston palveluihin kuuluu keväästä lähtien myös moottoripuisto, josta löytyy mm. mönkijöitä, moottoripyöriä, mopoja ja mikroautoja. Uudet hienot paintball-kentät tarjoavat entistä paremmat olosuhteet kunnon peleihin! Alueelle on kahvila-ravintola ja iso terassialue, jossa voi välillä levähtää ja katsella vaikka benjihyppyjä. Aukioloaikoina alueelle vapaa pääsy.

Tervetuloa viihtymään upeaan Visulahden seikkailupuistoon!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 4.6.2012 - 9.8.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.



No comments:

Post a Comment