Search This Blog

Thursday, February 16, 2012


Serena Ski-kausikortti vain 115€ (norm. 380€)




Diilillä saat:

  • Serena Ski-kausikortti
  • Lahjakortin voimassaoloaika alkaa 23.2.2012 ja kestää laskettelukauden loppuun
  • Kausikorttiin sisältyy hissilippu

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 70%: Serena Ski-kausikortti vain 115€ (norm. 380€)


Tällä diilillä pääset laskettelemaan ja viettämään ikimuistoisia talvipäiviä Serenan rinteisiin koko laskettelukaudeksi!

Serana Ski keskuksessa on yhteensä viisi valaistua rinnettä sekä lastenrinne, joiden kunnostuksesta huolehditaan päivittäin. Rinteiden korkeusero on 60 m ja pituudet 300-400 m. Lisäksi lautailijoille ja new school -hiihtäjille on kaksi street -rinnettä. Perheen pienimpien ja aloittelijoiden käytössä on kaksi ilmaista lastenhissiä. 

Serena Skissä voit hioa hiihtotaitojasi tai opetella uuden lajin Serenan hiihtokoulussa. Hiihtokoulusta löytyy jokaiselle jotain - olit sitten aloittelija tai jo hiihtämisen taituri. Serenan hiihtokouluun sivuille pääset tutustumaan tästä www.serenahiihtokoulu.com 

Serenan vuokraamo palvelee viikon jokaisena päivänä keskuksen aukioloaikoina. Vuokraamosta löydät Salomonin välineet jokaiseen laskettelulajiin. Voit vuokrata täydellisen välinepaketin tai vain tarvitsemasi varusteet. Valikoimasta löytyvät laskettelusukset, snowbladet, lumilaudat, murtomaahiihtovälineet sekä lumikengät.

Tarkastele Serena Ski tarkemmin osoitteesta: http://www.serenaski.fi/

Tervetuloa nauttimaan kauniista talvipäivistä laskettelun parissa Serenaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa 23.2.2012 ja kestää laskettelukauden loppuun. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


1 comment: