Search This Blog

Monday, February 20, 2012

Eroon pömppövatsasta, alleista ja paksuista reisistä Etäsytytys-paketilla vain 70€ (norm. 150€)



Diilillä saat:

  • Etäsytytys-paketti Jälkipoltosta
  • Paketti sisältää ruoka- ja kuntoilutapojen kartoituksen ja uuden ruoka- ja kuntoiluohjelman suunnittelun
  • Lahjakortti on voimassa 21.2.-29.4.2012
  • Ajanvaraus nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta http://www.xn--jlkipoltto-q5a.com/lomake.html.
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 53%: Eroon pömppövatsasta, alleista ja paksuista reisistä Etäsytys-paketilla vain 70€ (norm. 150€)


Kesän alku häämöttää ja jos tahdot pitää uuden vuoden lupauksesi ja päästä kesäkuntoon, treenaaminen on syytä aloittaa NYT! 

Olipa tavoitteenasi mahtua hääpukuun tai esiintyä lomamatkalla bikineissä, Jälkipolton terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisista koostuva henkilökunta auttaa sinua ottamaan ensiaskeleet kohti terveellisempää elämää! 

Ammattilaiset rakantavat sinulle henkilökohtaisen ruokavalion ja kunto-ohjelman, jotta pääset sovitussa ajassa haluamiisi tuloksiin. Joku meistä haluaa kiinteytyä, toinen laihtua tai nostaa kuntoa - me kaikki olemme yksilöitä. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, eikä kunnon nostaminen tai laihtuminen onnistu välttämättä ainoastaan ruokavaliolla tai liikkumalla hullun lailla.

Terveellistä ruokavaliota ja säännöllistä liikuntaa vaaditaan kuntoon pääsemiseen, mutta se mikä toimii yhdelle ei toimi toiselle. Siksi Jälkipoltossa pidetään tärkeänä, että jokaiselle asiakkaalle rakennetaan oma ohjelma, jossa huomioidaan allergiat ja mieltymykset, sekä liikkumisen mahdollisuudet. 

Syty ja ota osta tämä diili - ohjeet terveellisempään elämään on vain muutaman klikkauksen päässä! Tarkastele pakettia lähemmin tästä.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 21.2.2012 - 29.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:
HELSINKI, ITÄ -HELSINKI, POHJOIS-HELSINKI, ETELÄ -HELSINKI, ESPOO, VANTAA, JYVÄSKYLÄ, LAHTI, OULU, TAMPERE, TURKU, KUOPIO,                                                 



No comments:

Post a Comment