Search This Blog

Tuesday, February 21, 2012

Brasilialainen sokerointi naisille kauneushoitola Natural Skinissä vain 29€ (norm. 80€)



Diilillä saat:

  • Brasilialainen sokerointi naisille kauneushoitola Natural Skinissä
  • Lahjakortin käyttöaika on 23.2.-22.4.2012
  • Peruutus 24h aikaisemmin tai lahjakortti katsotaan käytetyksi
  • Voimassa ma-to 10-15
  • Ajanvaraus p. 050-3576500
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 64%: Brasilialainen sokerointi naisille kauneushoitola Natural Skinissä vain 29€ (norm. 80€)


Tule poistattamaan kaikki inhottavat ja häiritsevät ihokarvat kauneushoitola Natural Skiniin!

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Sokeri on 100 %:nen luonnontuote, se ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita eikä sitä ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa helposti hyvin lyhyttä karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.

Sokerointi on hygieenistä. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Sokeri ei ole kuumaa ja näin ollen se ei polta eikä aiheuta arpia. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä ja tehokas etenkin talvella, kun iho kuivuu helposti.

Huomioithan ennen sokerointiin tuloa, että ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Vältä myös ihokarvojen ajamista kaksi viikkoa ennen hoitoa.

Natural Skinin ihastuttava hoitola sijaitsee Runeberginkadulla, aivan Kampin metroasemaa vastapäätä. Natural Skinin hoitolassa käytetään pääsääntöisesti aitoa luonnonkosmetiikkaa sisältäviä tuotesarjoja. Natural Skin tarjoaa yksilöllisiä ja tehokkaita hoitokokonaisuuksia ihosi hyvinvointiin. 

Hoitovalikoimaan kuuluu mm. kasvo- ja vartalohoidot, ripsipidennykset, rentouttavat hieronnat, opastusta ihon tervehdyttämiseen ja tarvittaessa kirurgisiin toimenpiteisiin.

Tervetuloa viihtyisään kauneushoitola Natural Skiniin Runeberginkadulle!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 23.2.2012 - 22.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:



No comments:

Post a Comment