Search This Blog

Monday, February 27, 2012

3 x Rasvasolujen hajottaminen ultraäänellä, lymfajärjestelmän avaus sekä sähköterapia Hoitola Pisarassa vain 599€ (norm. 1950€)



Diilillä saat:

  • 3 x Rasvasolujen hajottaminen ultraäänellä, lymfajärjestelmän avaus sekä sähköterapia Hoitola Pisarassa
  • Huom.! Lahjakortti on tarkoitettu vain uusille Kurvila-konseptin rasvanhajoitusasiakkaille
  • Ajanvaraus arkisin 9-17, p. 09 685 2004
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Aika varattava 6 viikon sisällä diilin umpeutumisesta, viimeistään 15.4.2012 mennessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Huom.! Lahjakortti on tarkoitettu vain uusille Kurvila-konseptin rasvanhajoitusasiakkaille
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 69%: Rasvasolujen hajottaminen ultraäänellä, lymfajärjestelmän avaus sekä sähköterapia Hoitola Pisarassa vain 599€ (norm. 1950€)


Ahdistaako lähestyvä kesä ja onko laihduttamisyritykset epäonnistuneet jälleen? Ei hätää, tällä diilillä saat helpotusta ongelmaan. Kolmen kerran ravasolujen hajottaminen tuo muutosta kehoosi!

Tässä hoidossa rasvasolut hajotetaan ja poistetaan pysyvästi. Rasvasoluja hajottaa ultraääni, joka on tutkimusryhmän hyväksymä sairaalalaite ja sen toimivuus perustuu kahden ultraäänitaajuuden yhdistämiseen. Hoidon seurauksena rasvasolut hajoavat, eivätkä pelkästään tyhjene kuten yleensä ultraäänihoidossa.

Diilihintaan sisältyy rasvasolujen hajottamisen lisäksi koneella suoritettava lymfajärjestelmän avaus ja sähköterapialla tehty tyhjennys, joka viimeistelee rasvan poistumisen elimistöstä ultraäänen jälkeen. Tyhjennyksellä varmistetaan, että solun sisältö pääsee ulos elimistöstä, eikä tuki ja kuormita esimerkiksi maksaa, lymfajärjestelmää, verta tai imeydy jonnekin muualle kehoa varastoon.

Mahdollisimman kokonaisvaltaisten tulosten saavuttamiseksi Pisara suosittelee Kurvilan yhdistelmähoitosarjaa ultraäänirasvanpoiston rinnalle. Yhdistelmähoidossa rakennetaan sidekudos uudestaan kiinteäksi, kohotetaan lihakset ja tyhjennetään kuonakertymät eli selluliitit.

Hoitola Pisara on erikoistunut rasvasolujen hajottamiseen ultraäänellä. Hoitokokonaisuuksista vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitaja, jolla on kouluttaja- ja luennoitsijatason tietämys rasvasolujen, sidekudossolujen ja kuona-ainekertymien mekaanisesta käsittelemisestä. Hoitaja on myös ollut mukana lääketieteellisisten hoitojen kehittämisessä. Kokonaisvaltainen hyvän olon hoitola tarjoaa luotettavaa, laadukasta ja nykyaikaista hoitoa yksilöllisiin tarpeisiin. 

Edellä mainittujen palvelujen lisäksi Hoitola Pisarasta saat mm. ripsienpidennyksiä, kosmetologin palveluita, vartalohoito ja toimiipa tiloissa myös kynsistudiokin. 

Tervetuloa Hoitola Pisaraan voimaan hyvin!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 27.2.2012 - 4.3.2012. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.




No comments:

Post a Comment