Search This Blog

Wednesday, February 29, 2012

Koko kesän kattava kesäpassi Puuhamaahan vain 45€ (norm. 150€)



Diilillä saat:

  • Kesäpassi Puuhamaahan yhdelle henkilölle
  • Lahjakortin voi muuttaa kesäpassiksi 4.6.2012 alkaen ja se on voimasa 26.8.2012 asti
  • Kesäpassilla voi käydä Puuhamaassa rajoittamattomasti
  • Huom.! Lahjakortti on voimassa vain puiston aukioloaikoina. Katso tarkemmat aukioloajat: www.puuhamaa.fi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 70%: Koko kesän kattava kesäpassi Puuhamaahan vain 45€ (norm. 150€)


Tällä diilillä saat Puuhamaahan kesäpassin, jolla voit vierailla hauskassa ja täynnä tekemistä olevassa puistossa niin paljon koko kesän aikana, kuin suinkin vain haluat! 

Puuhamaa on Suomen suurin ja monipuolisin retkipaikka, josta löytyy tekemistä koko perheelle!

Janakkalan Tervakoskella sijaitseva Puuhamaa on lasten ikioma huvipuisto. Puuhamaa on hyvä perhelomakohde esimerkiksi sellaisille lapsiperheille, joissa lapset ovat vielä pieniä. Puuhamaata voi hyvällä syyllä pitää Suomen suurimpana ja monipuolisimpana eväsretkipaikkana, yhdistettynä erilaisiin aktiviteetteihin.  

Puuhamaan alueelta löytyy noin 60 erilaista toimintoa, jotka on tarkoitettu koko perheen yhteiseen hauskanpitoon. Suositun vesipuiston parhaita paloja ovat erilaiset liukumäet, kuten putkiliuku, Surfing Hill ja lasten rata. Vesipuiston kupeessa virtaa 120-metriä pitkä Rengasjoki, jota pitkin voi seilata renkaan päällä kelluen. Vesipuistosta löytyy myös kuumia saunoja sekä rannan tuntumasta höyrysauna, jonka lämmöstä voi kipaista Alasjärveen uimaan. 



Liukumäkiä löytyy Puuhamaassa muualtakin kuin vesipuistosta ja huvipäivää voi viettää myös kuivin varpain. Ilmamäki ja Niagara-liukumäet tarjoavat vauhdin hurmaa ja erilaiset pomppulinnat ja pomppupatjat puolestaan teettävät työtä jalkalihaksille.



Puuhamaasta löytyy myös monenlaisia pelejä ja leikkejä, kuten jousiammuntaa, minigolfia, pallomeriä ja lukuisia erilaisia tietokonepelejä. Koska Puuhamaa sijaitsee aivan Alasjärven rannalla, kannattaa järvestä ottaa ilo irti. Veneilyaltaissa huvittelijat voivat valita itselleen mieluisimman menopelin. Sähkökäyttöiset satuveneet tarjoavat perheen pienimmille turvallisen veneilykokokemuksen. 



Nuorille hurjapäille on Puuhamaassa tarjolla moottoriratoja. Puuhamaassa on esimerkiksi F1-ratoja, joita löytyy kolme erilaista, sopiva vaihtoehto jokaiselle. Huvipuistossa voi ajella myös sähköautoilla, golfautoilla ja minijeepeillä. Autojen lisäksi Puuhamaassa voi hurjastella esimerkiksi Lentävillä lautasilla. 

Pakatkaa autoonne eväät, viltti ja hyvää mieltä ja tulkaa viettämään riehakas päivä perheenne parissa Puuhamaahan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 4.6.2012 - 26.8.2012. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.




No comments:

Post a Comment