Search This Blog

Thursday, February 16, 2012


A-luokan suomalaista luomulihaa: 1,5kg kulmapaistia vain 24€ (norm. 49,50€) Tuoretorilta



Diilillä saat:

  • A-luokan suomalaista luomulihaa: 1,5kg kulmpaistia vain 24€ (norm. 49,50€) Tuoretorilta
  • Harvinaista lapinlehmää
  • Lihan voi joko hakea Tuoretorilta tai sopia kuljetuksesta (12€)
  • Lahjakortti lunastetaan soittamalla numeroon: 045 888 7203 tai sähköpostitse info@tuoretori.fi ja sovitaan joko lihojen noutoaika tai kuljetus
  • Hakupäivät 21.-22.2 ja 29.2-1.3.2012
  • Kuljetuspäivät: 23.2.-,28.2.-,29.2.2012 klo 17-21
  • Kuljetus Helsingissä 1)Eteläinen suurpiiri (Ei Suomenlinna) ja 2) Keskinen suurpiiri

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 52%: A-luokan suomalaista luomulihaa: 1,5kg kulmapaistia vain 24€ (norm. 49,50€) Tuoretorilta


Tällä diilillä pääset maistamaan miltä lapinlehmän luomuliha maistuu. Liha, joka ei ole koskaan nähnyt pakastinta ja joka on maultaan ehdottoman tuoretta ja maukasta. Hyödynnä diili heti, kyseessä on rajoitettu erä suomalaista luomulihaa!


Lähiruoka on tuoretta, mahdollisimman lähellä tuotettua suomalaista ruokaa, jonka alkuperä, tuottaja ja valmistaja tiedetään. Lähiruoka on hyvä vaihtoehto kun halutaan turvallista, tuoretta ja maistuvaa ruokaa. 

Tuoretori.fi-sivustolla myydään luomulihaa ja lähiruokaa ilman välikäsiä. Ostaja tilaa ja maksaa tuotteensa netissä. Ruoan voi noutaa pääkaupunkiseudulla Pitäjänmäen noutopisteestä tai tilata kotiinkuljetuksen. Tuoretori.fi auttaa suomalaisia löytämään lähiruokaa ja helpottaa lähiruoan kulkua suomalaiseen pöytään.

Sivustolta löytyy lähiruokahakemisto tuottaja- ja tuotetietoineen sekä lähiruokaan keskittynyt verkkolehti. Maanviljelijät, pientilalliset, sienestäjät, marjastajat, kalastajat ja metsästäjät eri puolilla Suomea tuottavat jatkuvasti hyviä ja maukkaita raaka-aineita. Tuotteiden matka suomalaiseen ruokapöytään on usein pitkä ja kulkee välikäsien kautta. Tuoreus, maku ja ympäristöystävällisyys kärsivät. Kuluttaja maksaa lisähintaa välikäsistä. 

Katso lisää osoitteesta www.tuoretori.fi ja tutustu suomalaisen, vastuullisen, maukkaan luomulihan jälleenmyyjään!

Facediilin asiakkaille -20% alennukset myös Tuoretorin muista tuotteista! Tarjolla luomujauhelihaa, 10kg lihalaatikko, sekä luomu sisä- ja ulkofilettä.  Katso tarjoukset www.tuoretori.fi.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 23.2.2012 - 2.3.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:




No comments:

Post a Comment