Search This Blog

Tuesday, February 28, 2012

7 yötä Club Marina Resort hotellissa 4:lle Teneriffalla vain 119€ (norm.448€) lahjakortti on voimassa 9 kuukautta!



Diilillä saat:

  • 7 yötä Club Marina Resortissa 2 aikuiselle + 2 lapselle (alle 16- vuotta) 1 makuuhuoneella
  • Ihana perheloma Costa del Silenciossa, Teneriffan paratiisissa
  • Lapsiystävällinen perhekohde
  • Lahjakortti on voimassa 1.4.- 21.12.2012 
  • HUOM! Varaus tulee tehdä ennen 1.7.2012 sähköpostilla: info@ukminibreak.co.uk tai puhelimitse: 00 44 1709 512627
  • HUOM! Lahjakortteja rajoitettu määrä!

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi ja antaa niitä myös lahjaksi 
  • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 73% - 7 yötä Club Marina Resort hotellissa, Teneriffalla vain 119€ (norm.448€) lahjakortti on voimassa 9 kuukautta!



Club Marina  sijaitsee Teneriffan aurinkoisessa eteläosassa ainoastaan 11 km päässä lentokentältä rauhallisessa ympäristössä, josta pääsee myös helposti ja vaivattomasti katsomaan alueen tärkeimpiä nähtävyyksiä.

Costa del Silencio ja las Galletas alueet tarjoavat monia palveluita ja aktiviteetteja, kuten tunnelmallinen satama, kävelykatu, kiviranta, lukuisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuuluisa Montaña Amarilla (Keltainen Vuori) ja sukelluslahti. Kävelyetäisyydellä hotellista on myös baareja, ravintoloita ja kauppoja. Kävellessä voit nauttia samalla upeista auringonlaskuista.

Lomakohteen tarjontaa ja palveluita:
- suuri uima allas
- lasten uima allas
- 6 hengen poreallas
- aurinkoterassi
- allasbaari
- ravintola
- internet kahvila
- ruokakauppa
- kauneussalonki
- kampaamo
- ulkona grillaus
- pelihuone
- sukelluskoulu
- Koko Bongo yökerho & disko (äänieristetty, maan alla)
- Live-viihdettä
Sekä lisäksi kuntosali, hyvinvointikeskus, ja lasten pallomeri ovat suunnitteluvaiheessa.

Majoitus

Majoitustilat ovat kauniisti sisustettuja huoneistoja viileillä laattalattioilla sekä tuulettimilla. Suuret oleskelutilat yhdistettynä amerikkalaistyylisellä keittiöllä ovat täysin sisustettuja, ja sisältävät: mikroaaltouunin, mehulingon, vedenkeittimen, leivänpaahtimen, lieden ja astianpesijän tai pesukoneen.

Oleskelutiloista löytyy lisäksi tv ja video satelliittiyhteydellä ja sohvapöytiä siltä varalta, mikäli huoneistossa on enemmän, kuin kaksi ihmistä. Lisäksi huoneistoon kuuluu täysin varustettu pesuhuone hiustenkuivaajalla ja kuivausrummulla. Makuuhuone on sisustettu hyvällä maulla, ja sisältää myös herätyskellon, jota toivottavasti et kuitenkaan lomalla tarvitse!

Kaikissa huoneistoissa on parveke varustettuna pöydillä ja tuoleilla. Majoitustilan tarjonnan viimeistelee silitysrauta silityslaudalla, ja ensiapupakkaus siivouspalvelua unohtamatta.


Lähistön palvelut ja tarjonta: 
Ranta (1.6 km) - Veneily (1.6 km) - Kasino (11.2 km) - Kalastus (lähistöllä) - Golf (4.8 km) - Kampaamo (lähistöllä) - Terveyskeskus (lähistöllä) - Hevosratsastus (6.4 km) - Pyykkitilat (lähistöllä) - Lääkäri (lähistöllä) - Squash (lähistöllä) - Laitesukellus (1.6 km) - Ostoskeskus (lähistöllä) - Tennis (lähistöllä) - Vesihiihto (6.4 km) - Purjelautailu (4.8 km) 


TenerifeTeneriffa Costa del Silencio
Voit ostaa diilin tämän päivän ajan. Varaus tulee tehdä 1.7.2012 mennessä ja lahjakortin käyttöaika on 1.4. - 21.12.2012. Voit ostaa tuotteen itsellesi tai antaa lahjaksi.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment