Search This Blog

Monday, February 20, 2012

Kirkastava ja stressiä lieventävä kasvohoito ja kulmien siistiminen ja värjäys vain 30€ (norm. 60€) Neo Hiushuoneesta



Diilillä saat:

  • Kirkastava ja stressiä lieventävä kasvohoito ja kulmien siistiminen ja värjäys Neo Hiushuoneesta
  • Lahjakortti on voimassa 21.2.-22.4.2012
  • Ajanvaraus p. (09) 693 2060
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Kirkastava ja stressiä lieventävä kasvohoito ja kulmien siistiminen ja värjäys Neo Hiushuoneesta vain 30€ (norm. 60€)


Tule rentoutumaan kiinteyttävän ja stressiä lieventävän kasvohoidon merkeissä Neo Hiushuoneeseen! 

Tällä diilillä saat kirkastavan ja stressiä lieventävän kasvohoidon laadukkailla Biodrogan tuotteilla. Hoito on tehokas väsyneelle iholle, jossa näkyy stressin jättämät jäljet. Tasainen, sileä iho on ihanan tuntuinen ja meikin levittäminen seuraavana päivänä tuntuu heti miellyttävämmältä.

Hoito aloitetaan tekemällä ihoanalyysi asiakkaan ihosta, jonka jälkeen kasvoihin tehdään alkupuhdistus. Kasvot kuoritaan alkupuhdistuksen jälkeen. Kuorinta poistaa iholta epäpuhtauksia ja kirkastaa kasvoja. Kuorinnan jälkeen kasvot hörytetään hellävaraisesti. Kasvohoito saatetaan päätökseen hoitovoiteella, joka tehostaa hoidon vaikutuksia ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi ja tasaiseksi. Kasvohoidon jälkeen tunnet olosi varmasti rentoutuneeksi.

Diiliin kuuluu myös kulmien muotoilu ja värjäys. Tämän hoitokokonaisuuden jälkeen olosi on varmasti virkeä ja katseessasi on uutta särmää kulmien muotoilun ansiosta!

Kätevästi Kampin läheisyydessä sijaitseva Neo Hiushuone on perustettu vuonna 2003. Neo Hiushuoneessa sinua palvellaan valoisan pirteissä tunnelmissa, rautaisen ammattitaidon omaavien kampaajien kesken. Neo Hiushuone tarjoaa ammatti-taitoista ja asiantuntevaa opastusta hiustenhoitotuotteiden valinnassa. 

Tuotevalikoimaan lukeutuvat ammattilaisten suosimat ja maailmanlaajuisesti tunnetut tuotesarjat niin Redkenin, Redken for menin, Pureologyn, Lanzan, Sexyhairin kuin muidenkin valmistajien tuoteperheistä.

Kosmetiikkapuolen tuotevalikoimaan kuuluu myös Eva Gardenin laadukas meikkisarja.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 21.2.2012 - 22.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.



No comments:

Post a Comment