Search This Blog

Tuesday, February 28, 2012

Ripsien pidennys Day Spa Yadessa vain 45€ (norm. 155€)



Diilillä saat:

  • Ripsien pidennykset Day Spa Yadesta
  • Lahjakortti on voimassa 1.3.-20.5.2012, ma-pe 10-18
  • Pidennysten tekoon on hyvä varata aikaa n. 1,5h
  • Ajanvaraus p. 044 214 9459
  • Mainitse facediili aikaa varatessasi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 71%: Ripsien pidennys Day Spa Yadesta vain 40€ (norm. 155€)


Tällä diilillä saat upeat, pitkät ja kaarevat ripset Day Spa Yadesta!

Lady Lashes- ripsien pidennykset antavat käyttäjälleen kauniit, tuuheat ja pidemmät ripset omia ripsiä vahingoittamatta. Ripsie npidennykset kestävät hyvin kosteutta, lämpöä, kloorivettä sekä hikeä aivan kuten aidot ripset.

Ripsien pidennyksiä löytyy useita eri värejä, pituuksia, paksuuksia sekä kaarevuuksia. Ennen ripsien laittoa keskustellaan asiakkaan kanssa eri vaihtoehdoista ja suunnitellaan ripset juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Jokainen ripsikuitu kiinnitetään yhteen luonnonripseen. Näin lopputulos on erittäin näyttävä, mutta luonnollinen. Ripsikuitu kiinnitetään noin millin päähän silmäluomesta, näin ripsi eikä liima ole kosketuksessa ihoon. Ripsiliima on koostumukseltaan niin ohutta, ettei liimapintaa pysty paljain silmin erottamaan.

Ripsiä tulee huoltaa noin 3-6 viikon välein. Huoltoväli riippuu omien ripsien kasvukaudesta. Lady Lashes- ripsikuidut pysyvät omassa ripsessä kiinni niin kauan kunnes se tippuu pois. Ripsien pidennykset eivät kuitenkaan lyhennä omien ripsiesi ikää.

Day Spa Yade on tunnelmallinen hoitola vanhankaupungin sydämessä. Palvelujen tarjonta on monipuolista, jonka vuoksi Day Spa Yadessa pystytään räätälöimään hoidot juuri tarpeidesi ja toiveittesi mukaisesti. Day Spa Yadesta saa ripsienpidennyksien lisäksi mm. erikoisvartalohoitoja, käsi,- jalka,- ja kasvohoitoja sekä vartalosokerointia. 

Asiakkaat ovat tärkeitä ja aina etusijalla Day Spa Yadessa. Sen vuoksi Day Spa Yaden hoidot pitävät sisällään sekä kehon, että mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoidon jälkeen voit jäädä nauttimaan olostasi kiireettömästi ja rentoutua rauhoittavan teekupposen kera.

Tervetuloa rentoutumaan arjen keskellä Day Spa Yadeen - ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 1.3.2012 - 20.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:



No comments:

Post a Comment