Search This Blog

Thursday, September 6, 2012

3 kerran sarjakortti suolahuoneeseen vain 19€ (norm. 60€)



Diilillä saat:

  • 3 kerran sarjakortti suolahuoneeseen
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.12.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 044 576 5225
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi ostettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 68%: 3 kerran sarjakortti suolahuoneeseen vain 19€ (norm. 60€)


Oletko jo käynyt kokeilemassa erityisesti astmaatikoille tarkoitettua suolahuonetta? Tällä diilillä saat 3 kerran sarjakortin suolahuoneeseen!

Suolahoito tuo helpotusta sekä hengityselinten että ihon sairauksiin. Sitä suositellaan henkilöille, joilla on astma, krooninen keuhkoputkentulehdus, poskiontelotulehdus tai pitkittynyt nuha. Ihosairauksista tavallisimmat hoidettavat ovat akne, atooppinen ihottuma ja psoriasis.

Suolahuoneessa voi myös huoltaa ennalta ehkäisevästi hengitysteitä ja ihoa. Suolahoidot sopivat sekä aikuisille että lapsille. Vakavien sairauksien yhteydessä hoidosta on aina neuvoteltava hoitavan lääkärin kanssa.

Hoito toteutetaan vuorisuolalla päällystetyssä huoneessa, johon sumutetaan hoidon aikana hienojakoista puhdistettua suolatomua. Hoidon aikana istutaan mukavissa tuoleissa, kuunnellaan musiikkia ja rentoudutaan. Hoito tuo levollisen hetken kiireisen elämän keskelle.

Yhden hoitokerran kesto on 30–40 minuuttia. Suolaionit vaikuttavat hengityselimistön limakalvoilla siten, että ne vaikeuttavat haitallisten bakteerien toimintaa ja vähentävät turvotusta. Hoidon vaikutukset koetaan tukkoisuuden helpottumisena ja hengenahdistuksen vähenemisenä. Ihosairauksissa suola tuhoaa iholla olevia haitallisia bakteereita, ja kutiseva rikkinäinen iho saa siten paremmat edellytykset paranemiseen.

Terle Laar toimii viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä, Munkkivuoressa. Hoitavien suolahuonehoitojen lisäksi saat ammattitaidolla tehtyä aroma- ja vyöhyketerapiaa.

Tervetuloa voimaan hyvin!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.12.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment