Search This Blog

Monday, September 3, 2012

Ripsienpidennys ja ensimmäisestä huollosta -10€ vain 39€ (arvo jopa 109€) Beauty Salonki KL:ssä



Diilillä saat:

  • Ripsienpidennys ja ensimmäisestä huollosta -10€ Beauty Salonki KL:ssä
  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2012 asti
  • Mainitse facediili aikaa varatessasi
  • Ajanvaraus puh 046 559 8969

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 58%: Ripsienpidennys ja ensimmäisestä huollosta -10€ vain 39€ (arvo jopa 109€) Beauty Salonki KL:ssä


Tällä diilillä saat sähäkkyyttä katseeseen upeiden ripsienpidennysten muodossa.

Ripsipidennyksellä saat pitkät, kaarevat ja tuuheat ripset. Ennen ripsien laittoa jokaisen asiakkaan kanssa keskustellaan ja suunnitellaan ripset juuri hänen toiveidensa mukaisesti. Alkuun on suositeltavaa ottaa hieman lyhyemmät ripset, jotta niihin tottuu helpommin.

Ripsi on muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohuempi. Jokainen ripsi kiinnitetään yksitellen omaan luonnon ripseen, näin lopputulos on luonnollinen ja näyttävä. Ripsi liimataan noin yhden millin päähän silmäluomesta. Liima eikä ripsipidennys ole kosketuksissa ihoon.

Ripsipidennykset eivät rasita omia ripsiäsi. Ripsiä tulee huoltaa noin 2 - 4 viikon välein. Ripsien pysyvyyteen vaikuttaa omien ripsien kasvukausi. Ripsipidennykset pysyvät luonnonripsissä niin kauan, kunnes oma ripsi tippuu eivätkä ripsipidennykset lyhennä omien ripsien ikää.

Satu on aloittanut ripsien tekemisen Beauty Salonki KL:ssä ja palvelee sinua huolella ja iloisella asenteella. 

Beauty Salonki KL on trendikäs ja monipuolinen liike Helsingin ydinkeskustassa. Beauty Salonki KL toivottaa sinut tervetulleeksi liikkeeseensä pysähtymään ja nauttimaan rentouttavista hoidoista.

Beauty Salonki KL:n henkilökunta kuuntelee toiveitasi ja auttaa sinua tekemään oikeita valintoja, jotka sopivat omaan tyyliisi. Asiakkaille on tarjolla parturi-kampaamo-, meikkaus-, kosmetologi-, ripsienpidennys - ja kynsistudiopalvelut. 

Tervetuloa!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:



No comments:

Post a Comment