Search This Blog

Sunday, September 9, 2012

6 kerran sarjakortti koko kehoa puhdistavaan detox-hoitoon vain 69€ (norm. 180€) Edenin Puutarhasta



Diilillä saat:

  • 6 kerran sarjakortti koko kehoa puhdistavaan detox-hoitoon Edenin Puutarhasta
  • Lahjakortti on voimassa 14.12.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 040-550 4488
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 62%: 6 kerran sarjakortti koko kehoa puhdistavaan detox-hoitoon vain 69€ (norm. 180€) Edenin Puutarhasta


Valmista kehoasi syksyä varten ja hankkiudu eroon kuona-aineista, joita elimistöön kertyy joka päivä - hoitojen jälkeen olosi on jälleen kevyt ja pirteä.

Detox-hoito puhdistaa koko kehoa toksiineista ja kuona-aineista, joita elimistö kerää muun muassa erilaisista ruoista, juomista sekä kemikaaleista. Rentouttavan hoidon aikana jalkoja liotetaan lämpimässä vedessä, johon on lisätty merisuolaa.

Detox-laitteen kytkemisen yhteydessä veteen saadaan aikaiseksi elektrolyysi, jonka myötä kehon kudokset ja punasolut saavat happea ja uutta energiaa. Keho vastaa hoitoon tehostamalla toksiinien eritystä maksan ja munuaisten kautta.

Keho jatkaa luonnollista puhdistumista jopa 72 tunnin ajan virtsan, ihon ja suoliston kautta. Hoidon jälkeen olo on kevyt ja pirteä, ja erilaiset nivelsäryt, turvotukset tai ihottumat voivat helpottua hoitojen myötä.

Edenin Puutarha on hyvän olon pikkupuoti, joka sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa Uudenmaankadulla. Edenin Puutarhan hoitaja on koulutukseltaan ravintoterapeutti ja tekee tiivistä yhteistyötä lääkäreiden kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Edenin Puutarhassa on myös myymälä, josta löytyy tuotteita koko kehon hyvinvointiin sekä paljon muuta. Sympaattisen Edenin Puutarhan vilpitön tahto on elämän, ihmisyyden, äitimaan ja universumin kunnioittaminen.

Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika kestää 14.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment