Search This Blog

Tuesday, September 4, 2012

Laitesukelluskokeilu uima-altaassa vain 25€ (norm. 50€)



Diilillä saat:

  • Laitesukelluskokeilu uima-altaassa
  • Kokeilut järjestetään la ja su aamuisin 7.30-10.00, 15.11.2012 asti
  • Osallistujan pitää olla vähintään 15 vuotta ja perusterve
  • Tiedustelut ja varaukset vain sähköpostitse: tampere@sukelluskeskus.fi
  • Mainitse facediilin ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 56%: Laitesukelluskokeilu uima-altaassa vain 25€ (norm. 50€)


Tule kokeilemaan laitesukellusta turvallisesti uima-altaaseen - tämän kokeilun jälkeen on helppo jatkaa peruskurssille, kun on päässyt jo kosketuksiin laitesukellukseen.

Sukelluskokeilu eli tutustuminen sukeltamiseen paineilmalaitteita käyttäen ohjaajan valvonnassa on useimpien sukeltajien ensimmäinen kosketus harrastukseensa. Sukelluskokeilun aikana pääset kokeilemaan paineilmalaitteita. Kokenut sukelluskouluttaja neuvoo sinulle sukelluslaitteiden toiminnan.

Lyhyen teoriahetken jälkeen pääset pukemaan yllesi sukellusvarusteet. Huomaat itse miten helppoa ja vaivatonta sukeltaminen on! Koko sukelluskokeilun ajan kanssasi on kokenut sukelluskouluttaja, joka auttaa sinua sukelluksen aikana. Sukelluskokeilu on turvallista ja hauskaa. 

Sukelluskeskukset sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä aivan keskustan tuntumassa. Sukelluskeskukselta saat monipuolisia palveluja ja ainutlaatuisia kokemuksia sukelluskursseista aina polttareihin asti.

Sukelluskeskuksen Sukelluskoulu on oikea paikka, mikäli haluat oppia sukeltamaan turvallisesti ja oman aikataulusi mukaisesti. Sukelluskouluista löydät sukelluskurssit peruskursseista edistyneempiiin jatkokursseihin. Sinun on mahdollista kouluttautua myös itse sukelluksen ammattilaiseksi.

Tervetuloa tutustumaan sukeltamisen saloihin Tampereelle tai Jyväskylään!

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa heti ja 15.11.2012 asti. Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment