Search This Blog

Wednesday, September 12, 2012

Aito oikea lääketieteellinen kavitaatiohoito vain 149€ (norm. 600€) asema40:ssä



Diilillä saat:

  • Kavitaatiohoito asema40:ssä
  • Lahjakortti on voimassa 16.11.2012 asti
  • Varaa aikasi numerosta puh 0452636444
  • Mainitse facediilin lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi ostettuasi lahjakortin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 75%: Aito oikea kavitaatiohoito vain 149€ (norm. 600€) asema40:ssä


Kavitaatiolla pääset eroon kehon ongelmakohdista, jopa niistä joihin liikunnalla ja ruokavalion muutoksella ei ole ollut apua.

Aikaisemmin rasvasolujen määrää on vähennetty rasvaimulla, joka tehdään leikkaussalissa ja vaatii usean toipumispäivän. Lisäksi hoito on kivuliasta. Nyt rinnalle on tullut kavitaatiohoito, jonka yksi hoitokerta kestää 30-90 minuuttia.

* Hoito on kivutonta, eikä vaadi etukäteisvalmisteluja 
Hoidon jälkeen suositellaan juomaan nestettä tavallista enemmän sekä noudattamaan vähähiilihydraattista ruokavaliota. Tuhoutuneet rasvasolut poistuvat aineenvaihdunnan kautta elimistöstä. Ennen Lääketieteellistä kavitaatiohoitoa varmistamme aina potilaan terveydentilan kirurgin, ultraäänilääkärin, kavitaatiolääkärin tai kavitaatiohoitajan vastaanotolla. Hoidosta käytetään myös nimeä Kavitaatio tai Kavitaatiohoito. *

* Ensimmäisenä Suomessa
Tomi Ihander on Lääketieteellisen Kavitaatiohoidon ensimmäinen edelläkävijä, hän on ensimmäisenä Suomessa aloittanut Lääketieteelisen Kavitaatiohoidon ja on jo nyt alansa pioneeri. Meiltä saat Suomen parhaimmin toteututun hoidon ja parhaimmat tulokset. Laitteemme on markkinoiden tehokkain.

* Vaihtoehto rasvaimulle - ei-invasiivinen hoito
Lääketieteelinen Kavitaatiohoito edustaa uusinta teknologiaa. Helsingin Haagassa asema40:ssä poistetaan ihonalaista rasvakerrosta kivuttomasti. Toimenpiteellä rasvasolut käsitellään ihoa rikkomatta. Verisuonet ja hermot eivät vahingoitu.

Kohdistetulla ultraäänellä katoaa ylimääräisiä senttejä esimerkiksi keskivartalosta 6-20 cm. Naisilla senttejä poistuu enemmän kuin miehillä. Menetelmä poistaa pysyvästi ylimääräisiä senttejä halutulta alueelta kuten reisistä, pakaroista, vatsasta ja vyötäröltä. Monet miehet haluavat poistaa rasvakerroksen myös rinnoista. Kavitaatiohoidolla tämä on hoidettavissa.

Mikäli et ole käynnyt aiemmin asema40:llä Kavitaatiohoidossa, joudut käymään ennen hoitoa hoitajan suorittamassa hoitoarviossa, jossa suoritetaan myös ultraäänitutkimus. Hoitoarvio maksaa normaalisti 70 euroa, asema40 antaa sen sinulle 35 euroon. Hoitoarvio on välttämätön.

asema40 on lääkärikeskus, joka on erikoistunut kivuttomiin rasvanpoistohoitoihin ultraäänellä (kavitaatiohoito).

Tutustu asema40:een ja sen palveluihin tarkemmin tästä. asema40 löytyy myös facebookista. Liity facebook ryhmään ja voit voittaa hoidon ilmaiseksi.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 16.11.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment