Search This Blog

Monday, September 10, 2012

Kolmen kuukauden lahjakortti Lady Line Malmin hyvinvointikeskukseen vain 149€ (norm. 397€)



Diilillä saat:

  • Kolmen kuukauden hyvinvointi- ja liikuntalahjakortin Lady Line Malmille
  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2012 asti. Lunasta liikuntapassisi syyskuun loppuun mennessä
  • Lunastus: puh 050 365 1144 tai malmi@ladyline.fi
  • Käyttöösi viihtyisän kuntosalin, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, Hot&Relax-studion sekä infrapunasaunan Herbina-tuotteineen
  • Mahdollisuuden vuoden 2013 treeneihin ilman aloitusmaksua (säästö 100 euroa) sekä mahdollisuuden lunastaa Wellness-avain käyttöösi 20 eurolla (sisältää kuntokartoituksen ja 20 minuutin henkilökohtaisen opastuksen kuntosalilla)
  • Vain naisille suunnitellut palvelut
  • Liikunnan riemua ja hyvää oloa
  • Huom.! Vain uusille asiakkaille. Ikärä 18 vuotta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 61%: Kolmen kuukauden lahjakortti Lady Line Malmin hyvinvointikeskukseen vain 149€ (norm. 397€)


Tällä diilillä pääseet treenaamaan kolmeksi kuukaudeksi Lady Line Malmin hyvinvointikeskukseen. 

Kolmen kuukauden liikunta- ja hyvinvointikortti sisältää kuntosalin vapaan käytön sekä kaikki ryhmäliikuntatunnit kolmessa eri salissa (iso ryhmäliikuntasali, spinning-sali ja Hot &Relax-studio). Viihtyisältä kuntosalilta löytyy laadukkaat ja turvalliset laitteet, joilla on ilo harjoitella. 

Sinulla on myös mahdollisuus saada käyttöösi kuntoiluasi ohjaava ja seuraava Wellness-järjestelmä 20 euron hintaan (sisältää kuntokartoituksen ja 20 minuutin henkilökohtaisen opastuksen kuntosalilla). Omiin tarpeisiin sopivan ryhmäliikuntatunnin löytäminen on myös helppoa, sillä eri vaihtoehtoja on runsaasti vaikkapa iloisesta Zumbasta rauhoittavaan hot joogaan tai tehokkaasta spinningistä koko kehoa vahvistavaan kahvakuulaharjoitteluun.

Treenin jälkeen on ihana rentoutua ja palautua vaikka isossa infrapunasaunassamme tai istahtaa hetkeksi hierovaan tuoliin ja nauttia kupillinen lämmittävää teetä. 

Lady Line tarjoaa naisille suunniteltuja liikunta- ja hyvinvointipalveluja ympäri Suomea. Liikkumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ja kokoiset naiset, niin aloittelijat kuin aktiiviliikkujatkin. Tarjolla on liikunnan iloa jokaiselle. Lady Line ymmärtää naisten tarvitsevan omaa erityistä ympäristöä rentoutumiseen, kuntoiluun ja hyvään oloon. 

Lady Line Malmin ja kattavan syysaikataulun löydät myös Facebookista.

Voit ostaa diilin tänään, ja se on voimassa 31.12.2012 asti. Lunasta liikuntapassisi syyskuun loppuun mennessä. Voit käyttää itse vain yhden lahjakortin, mutta ostaa useampi lahjaksi. Vain uusille asiakkaille.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment