Search This Blog

Tuesday, September 25, 2012

Hiusten leikkaus ja ravitseva tehohoitokäsittely 22€ (norm. 70€) Hiusstudio Bright Lightista





Diilillä saat:

  • Hiusten leikkaus ja ravitseva tehohoitokäsittely Hiusstudio Bright Lightista
  • Lahjakortti on voimassa 1.12.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 0400-453 886 tai hiusstudio@brightlights.fi tai www.brightlights.fi/ajanvaraus
  • Mainitse facediili-lahjakortti ajanvarauksen yhteydessä
  • Peru varattu aika viim. 24h ennen, muuten lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 69%: Hiusten leikkaus ja ravitseva tehohoitokäsittely 22€ (norm. 70€) Hiusstudio Bright Lightista


Illat pimenevät, sää muuttuu epävakaaksi ja talvi tekee tuloaan. Piristä harmaata arkea laadukkaalla kampaamokäynnillä - tällä diilillä saat ihanan rentoutumishetken, hiusten leikkauksen ja tehohoidon sekä aimoannoksen energiaa syksyn koitoksia varten!

Hiustenleikkauksella saat hiuksiisi uutta ryhtiä ja volyymia ja samalla myös kaksihaaraiset saavat kyytiä. Hiuksista tulee heti terveemmän ja elinvoimaisemman näköiset. Älä unohda säännöllistä hiustenleikkausta, sillä se on tärkeää myös hiusten kasvun kannalta.

Diiliin kuuluu mallinsuunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa, hiusten leikkaus ja hiusten pesu sekä hiuksiin levitettävä tehohoito hiustyypin mukaisesti. Rentouttava päänahan hieronta laittaa pään verenkierron liikkeelle ja ihana kampaamokäynti päätetään muotoon föönaukseen muotoilutuotteineen.

Hiusstudio Bright Lights sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Punavuoressa, kivenheiton päässä Kampin kauppakeskuksesta. Hiusstudion rentouttava ilmapirii ja viihtyisät tilat kutsuvat luokseen ammattitaitoisen palvelun kera.

Hiusstudio Bright Lights tarjoaa kattavasti niin parturi- kuin kampaamopalveluitakin. Tarvitsitpa sitten mm. hiusten leikkuuta, pikaparturointia ilman ajanvarausta, hiusten värjäystä- tai raidoitusta, permanenttia, arki- tai juhlakampausta, hiustenpidennyksiä tai ripsien ja kulmien värjäyksiä, Bright Lightista saat nämä kaikki. Bright Lights käyttää L´oréal Professional-sarjan tuotteita. Hiusvärit ovat ensisijaisesti tuoksuttomia ja ammoniakittomia Inoa-värejä.

Bright Lights on avoinna ti-pe 11-19 ja la 11-18. Aukioloajat joustavat kuitenkin asiakkaiden mukaan, ilta- ja viikonloppuaikoja on myös tarjolla.

Bright Lights löytyy myös facebookista.

Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 1.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment