Search This Blog

Tuesday, September 25, 2012

Silmän Eye liner-kestopigmentointi vain 59€ (norm. 170€) Beauty Galaxysta






Diilillä saat:

  • Silmän Eye liner-kestopigmentointi Beauty Galaxysta
  • Lahjakortilla ei ole voimassaoloaikaa, mutta hoito on varattava 18.10.2012 mennessä
  • Ajanvaraus puh 040 936 7565
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 54%: Silmän Eye liner-kestopigmentointi vain 59€ (norm. 170€) Beauty Galaxysta


Helpota hurjasti aamurutiinejasi ja herää joka aamu katse intensiivisenä uuteen päivään. Tällä diilillä saat kestopigmentoinnin ylä- tai alaluomiisi.

Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa omaa, luonnollista kauneutta. Värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen. Kestopigmentointi on kulmakarvojen sekä ripsi-ja huulirajojen pitkäkestoista korostamista.

Se helpottaa joka-aamuista meikkaamista, kun osa on jo valmiina ja antaa vapauden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa; mikä voisikaan olla ihanampaa kuin näyttää huolliteltu jopa saunassa ja jumppasalissa!

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa yleensä noin kaksi tuntia, riippuen mihin kohtaan kasvoja pigmentointi tehdään. Värin ja mallin suunnittelu tehdään yhdessä asiakkaan toivomusten mukaisesti, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Pigmentoinnin jälkeen ihoa saa kastella vedellä, mutta saunomista, hikoilua, uintia ja meikkaamista pitää välttää kolmen päivän ajan.

Beauty Galaxy  on hiljattain avattu uusi tyylikäs kauneushoitola, jossa palvelu on vailla vertaa. Kauneushoitola sijaitseee mitä parhaimpien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin sydämmessä. Kestopigmentointi palveluiden lisäksi Beauty Galaxysta saat kynsi-, ripsi- kuin myös kampaamopalveluitakin. Tervetuloa taydellisen palvelun Beauty Galaxiin!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 30.11.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment