Search This Blog

Wednesday, September 12, 2012

7 yötä kahdelle aamiasineen superior-huoneissa ja päiväretki Phi Phi -saarille vain 299€ (norm. 664€) Phuketissa Thai Siam -hotellissa



Diilillä saat:

  • 7 yötä kahdelle aamiasineen superior-huoneissa ja päiväretki Phi Phi -saarille Phuketissa Thai Siam -hotellissa
  • Voimassa 27.8.2012 - 31.7.2013, mutta EI välillä 15.12.2012 - 31.1.2013
  • Varattava väh. 10 päivää ennen matkaa
  • Kolmas aikuinen (10v+) majoittuu lisävuoteessa hintaan 700 bahtia/yö (sis. aamiainen). Lisä maksetaan suoraan hotellille
  • 0-9 vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi
  • Max 3 henkilöä / huone
  • Tarjoukseen sisältyvä päiväretki on kahdelle hengelle. Lisähenkilöt retkellä: 0-3 vuotiaat lapset ilmaiseksi, 4-11 vuotiaat lapset 1200 bahtia ja aikuiset (12+ vuotiaat) 2250 bahtia (n. 57€)
  • Pidennä loma ostamalla useita lahjakortteja
  • Voit ostaa useampia diilejä lahjaksi perheellesi ja ystävillesi 
  • Check-in 12.00 ja check-out 16.00
  • Varaukset hotellin saatavuustilanteen mukaan:
    info@thaisiamhotelpatong.com tai puhelimitse numerosta puh: +66-0-7636-472

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi ostettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 55%: 7 yötä kahdelle aamiasineen superior-huoneissa ja päiväretki Phi Phi -saarille vain 299€ (norm. 664€) Phuketissa Thai Siam -hotellissa


Kaunis, pitkä ranta ja mielettömät shoppailupuitteet: suomalaisten ja muidenkin matkailijoiden suosima Phuket kutsuu luokseen tällä mielettömällä hotellidiilillä! 

Tällä diilillä saat 7 vuorokauden majoituksen kahdelle henkilölle (jonka voit pidentää kahteen viikkoon ostamalla 2x lahjakorttia), aamiaisen jokaisena aamuna, myöhäisen check-out:n  kello 16:00 asti ja kokopäiväretken Phi Phi -saarille. 

Phuket
Phuket on Andamaanien kaunotar ja monen suomalaisen suosikkikohde Thaimaassa. Phuket on Thaimaan suurin saari ja yksi maan suosituimmista lomakohteista. Phuketissa riittää kauniita valkohiekkaisia rantoja, kirkasta vettä, viidakkoa sekä myös aktiviteetteja, kulttuuria ja mielenkiintoista historiaa.

Phuketin monipuoliseen matkailutarjontaan kuuluvat viidakot, hienot hiekkarannat, kulttuuri ja hyvät ostosmahdollisuudet. Niiden ansiosta Phuket onkin yksi Thaimaan suosituimmista matkailukohteista. Phuket soveltuu hyvin koko perheen lomakohteeksi.

Phuketin rannat ovat hyvät ja tekemistä on paljon kaiken ikäisille aina elefanttiretkistä hienoihin golfkenttiin. Nämä tekijät ovatkin tehneet Phuketista myös yhden suomalaisten suosituimmista matkakohteista, ja Phuketin matkat myydään monesti hetkessä loppuun.

Phuketin ehdottomasti suosituimpia kohteita ovat sen monet rannat. Vilkkaimmilta rannoilta oman hiekkakaistaleen löytäminen voi joskus olla jopa haastavaa. Tunnetuimpia Phuketin rannoista ja niiden ympärille rakentuneista lomakohteista ovat Patong, Karon ja Kata.



Kuivalla maalla on runsaat ostosmahdollisuudet, halvat manikyyrit ja pedikyyrit, räätälinpalvelut ja hieronnat tekevät lomailusta luksusta. Thaimaa on todella edullinen matkailumaa, jossa voi syödä, asua ja matkustaa edullisesti.

Phi Phi  - päiväretken ohjelma
07:00  Nouto hotellilta
08:30  Lähtö veneellä Rassada satamasta
10:15  Phi Phi Lay - saaren kiertoajelu (Maya Bay, Lohsa Mah Bay, Pileh Lagoon ja Viking Cave), uintia ja snorklausta Coral Bay:lla.
12:30  Lounas Phi Phi Don - saarella ja vapaa-aikaa tutustua saareen omin toimin.
14:30  Lähtö veneellä Ton Sai Bay:lta
16:15  Paluu satamaan ja kuljetus hotellille


Thai Siam Hotel*****
8 minuutin kävelymatkan päässä Patong Beachiltä sijaitsevassa Thai Siam Residencessä on kattouima-allas, josta on näkymät kaupunkiin, ja hotellissa on myös ravintola ja ilmainen langaton internet. Huoneiden varustukseen kuuluu oma parveke. Hotellin omistaa erittäin mukava australialainen pariskunta ja internetin keskustelufoorumeilla hotelli on saanut erittäin hyvät arvostelut.

Thai Siamin huoneissa on moderni sisustus sekä ilmastointi, kaapeli-tv ja oma kylpyhuone. Tarjolla on myös jääkaappi, tallelokero ja kirjoituspöytä.

Asiakkaat voivat pulahtaa Siam Residencen porealtaaseen tai rentoutua hotellin hierontapalveluiden parissa. Hotellilla on myös autonvuokraus- ja lentokenttäkuljetuspalvelut sekä 24h-vastaanotto. Tarjolla on ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika on 31.7.2013 asti. Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi. Huom.! Lennot eivät sisälly hintaan.


No comments:

Post a Comment