Search This Blog

Tuesday, September 25, 2012

Kylpylävuorokausi kahdelle avaruusteemaisessa Kylpylähotelli Peurungassa vain 79€ (norm. 173€)



Diilillä saat:

  • Kylpylävuorokausi kahdelle uudessa avaruusteemaisessa Kylpylähotelli Peurungassa
  • Lahjakortti on voimassa 19.12.2012 asti, vain su-ke
  • Lahjakortti ei ole voimassa viikoilla 41-42
  • Huom.! Voimassa vain su-ke
  • Lomapaketti sisältää majoituksen yhdelle tai kahdelle, runsaan aamiaisen, uuden teemakylpylän ja kuntosalien vapaan käytön sekä runsaasti ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa
  • Varaa yösi Perungan myyntipalvelusta puh 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi
  • Mainitse facediili varauksen yhteydessä

Ehdot



  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 54%: Kylpylävuorokausi yhdelle tai kahdelle uudessa avaruusteemaisessa Kylpylähotelli Peurungassa vain 79€ (norm. 164€)


Rentoutumisen tunne ja joutilaana oleminen, hyvä ruoka ja juoma sekä porealtaassa löhöily - tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Kylpylähotelli Peurunka sinulle ja ystävällesi tai rakkaalleesi. Irrottaudu arjesta ja nauti elämästä tällä diilillä!

Tämä irtiotto arjesta sisältää kylpylälomavuorokauden kahdelle 2 hengen huoneessa (su-ke), monipuolisen ja herkullisen aamiaisen seisovasta pöydästä, avaruusteemakylpylän vapaan käytön, saunan ja kuntosalien vapaan käytön sekä runsaasti ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa.

Kylpylähotelli Peurunka on suosittu kylpylä ja hyvinvointipalveluiden keskus kauniin Peurunkajärven rannalla Laukaassa, vain 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Kylpylä, hotelli, luxus-mökit, ravintola, liikuntatilat, kokoustilat sekä hemmotteluhoidot houkuttelevat viihtymään yhdessä.



Kylpylähotelli Peurungassa on yhteensä 246 huonetta, joista löytyvät huonevaihtoehdot myös allergisille ja liikuntaesteisille. Huoneemme ja hotellin tilat ovat savuttomia, eikä huoneissa ole kokolattiamattoja. Kaikki kylpylähotellisiiven huoneet ovat uusittu 2006-2008. Peurunkapihan ja Peurunkamäen rivitalohuoneet sekä Peurunkarinteen luxus-mökit sijaitsevat aivan kylpylähotellin pihapiirissä.



Kylpylä
Laske hurjan pitkä vesiliukumäki (Pohjoismaiden pisin, 130m), läppää tassua Hilarius Hiiren kanssa ja vietä koko perheen ikimuistoinen reissu Kylpylähotelli Peurungassa. Sisustuksen teemana on avaruus ja painottomuuden illuusio. Teemakylpylässä on myös lastenallas, suihkumaailma sekä useita porealtaita. Uudessa Bistro Nemosta pikkusuolaista ja jäätelöbaarista herkulliset jäätelöt.

Viihde- ja ruokamaailma VILLIPEURA
Peurungassa on yhteensä kuusi erilaista ravintolaa, pubia, kahvilaa ja anniskeluoikeuksin varustettu tilaa. Lounas ja päivällinen tarjoillaan 350:n asiakaspaikan Food Gardenissa Buffetissa ja á la carte-listan herkkuja pääset maistelemaan viihtyisään Ravintola Peurankelloon. Näiden kahden ravintolan lisäksi voit viettää iltaasi rennosti Taverna Apollossa tai nauttia ihania jäätelöannoksia erilaisten kahvien kera Bistro Nemossa.



Day Spa Nautilus
Day Spa Nautilus sijaitsee kätevästi aivan vastaanottoaulan tuntumassa. Toivotpa sitten klassista hierontaa, erikoishoitoa kasvoille, jalkahoitoa tai vahvistavaa vartalonhoitoa, ovat nämä kaikki hoidot ulottuvillasi. Tervetuloa rentoutumaan ihanien hoitojen parissa!

Span, ravintolamaailman ja kylpylän lisäksi Peurungasta löytyy vielä rutkasti monipuolista tekemistä aina vauvasta vaariin. Katso lisää tästä.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 19.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment