Search This Blog

Thursday, September 27, 2012

Mikroneulaustela kauneudenhoitoa varten vain 29€ (norm. 79€)



Diilillä saat:

  • Mikroneulaustela kauneudenhoitoa varten
  • Kasvot kirkkaisi ja heleiksi
  • Lahjakortti on voimassa 7.10.2012 asti
  • Tilausohjeet: Laita tuote ostoskoriin, anna lahjakorttisi koodi alennuskoodi-kohdassa, klikkaa "Syötä kuponki" ja "Mene kassalle" ja seuraa jatko-ohjeita
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta
  • Tilauslinkkihttp://shopinavia.fi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 63%: Mikroneulaustela kauneudenhoitoa varten vain 29€ (norm. 79€)   


Jos kaipaat ihollesi tehohoitoa etkä raaski käydä kalliissa kasvohoidoissa ihan joka viikko, mikroneulaustela saattaa olla vastaus ongelmiisi. Tällä diilillä saat mikroneulaustelan edulliseen diilihintaan, joka sisältää postituskulut.

Mikroneulaustela on manuaalinen kauneudenhoitolaite, joka stimuloi ihon kollageenintuotantoa ja auttaa kasvovoiteita imeytymään ihoon paremmin mikrokanavien kautta.

Telan neulojen pituus on 1,5 mm, ja mikroneulaustela sopii normaalille ikääntyneelle iholle, arpeutuneelle ja vaurioituneelle iholle sekä iholle, joka kärsii aknesta. 

Neulatela voidaan puhdistaa nyppimällä irtoroskat pois ja desinfioida jokaisen käytön jälkeen kiehuvalla vedellä (max. 135° C). Puhdistukseen voi käyttää myös apteekista saatavaa sterilointiainetta.

Telaan on kiinnitetty äärimmäisen pieniä neuloja, jotka on aseteltu telan ympärille 8 eri neulajonoon. Yhdessä telassa neuloja on kiinnitettynä keskimäärin 192 kappaletta. Neulat aiheuttavat pieniä reikiä ihon statum corneum-ihokerrokseen, joka mahdollistaa hoitoaineiden imeytymisen ihon syvempiin kerroksiin tehokkaammin.

Neulan uloin kärki aiheuttaa myös verinahassa mikroskooppisen pienen trauman, mikä saa aikaan kehossa seuraavan prosessin: elimistö aloittaa parannusoperaatiot kyseisellä trauma- alueella, jolloin alueelle virtaa energiaa ja ravinteita sekä syntyy normaalia enemmän kollageenia, mikä aikaansaa sen, että kudokset uudistuvat tehokkaasti.

Tämän yksinkertaisen hoitokeinon ansiosta kudokset uudistuvat ja vahvistuvat ällistyttävän nopeasti ja tehokkaasti. Yhden neulauskerran jälkeinen teho kestää pitkään, ja normaalisti kauneushoitoloissa käsittely tehdään 2 – 3 viikon välein, jotta ihokudokselle jää riittävästi aikaa uusiutua ja parantua.

Kun hoitoprosessia on jatkettu samalla alueella säännöllisesti useita kertoja/kuukausia, niin iho muuttuu lopulta kiinteämmäksi, kimmoisammaksi ja sileämmäksi, mikä luonnollisesti tarkoittaa nuoremman näköistä ihoa.

Tuotetiedot:
- Mikroneulatela kauneudenhoitoon
- Telan jokaisen neulan pituus on 0.5 mm
- Tuote on turvallinen, sillä se on saanut EU:n myöntämän CE- todistuksen
- Mikroneulatela auttaa mm. seuraaviin iho- ongelmiin: pisamat, finnit, selluliitti, kuiva iho, kaulan juonteet, rypyt, arvet

Voit ostaa diilin tänään. Tilaa tuote 7.10.2012 mennessä. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment